Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hellboy Web of Wyrd s’estrenarà el 4 d’octubre

El videojoc d’acció de Good Shepherd Entertainment, Hellboy Web of Wyrd, està previst que es llanci el 4 d’octubre per a diverses plataformes, incloent-hi PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch. El joc es basa en les aclamades novel·les gràfiques de Hellboy creades per Mike Mignola i publicades per Dark Horse Comics. Inclou una història original desenvolupada en col·laboració amb Mike Mignola, i compta amb les habilitats vocals de Lance Reddick com a Hellboy.

El tràiler de la data de llançament ofereix als fans una visió del món del joc mentre Hellboy s’aventura a The Wyrd, un món visualment captivador però inquietant, ple d’enemics poderosos, estàtues animades i monstres temibles. Els jugadors guiaran Hellboy a través d’aquest paisatge desafiador, cercant aliats i informació vital per enfrontar-se als assaigs monstruosos que amenacen de tenir-lo atrapat per sempre.

A Hellboy Web of Wyrd, els jugadors experimentaran una sèrie d’aventures diverses, totes interconnectades per l’enigmàtica herència de la Butterfly House. A mesura que es desplegui la història, Hellboy i el seu equip d’agents de la Bureau rebran l’encàrrec d’investigar la misteriosa desaparició d’un agent del B.P.R.D. que va ser enviat a la mansió. Els jugadors es comprometran en combat intens utilitzant una combinació d’atacs a distància i a prop, lluitant contra una varietat d’enemics temibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content