Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hellboy Web of Wyrd s’estrenarà el 4 d’octubre

El videojoc d’acció de Good Shepherd Entertainment, Hellboy Web of Wyrd, està previst que es llanci el 4 d’octubre per a diverses plataformes, incloent-hi PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch. El joc es basa en les aclamades novel·les gràfiques de Hellboy creades per Mike Mignola i publicades per Dark Horse Comics. Inclou una història original desenvolupada en col·laboració amb Mike Mignola, i compta amb les habilitats vocals de Lance Reddick com a Hellboy.

El tràiler de la data de llançament ofereix als fans una visió del món del joc mentre Hellboy s’aventura a The Wyrd, un món visualment captivador però inquietant, ple d’enemics poderosos, estàtues animades i monstres temibles. Els jugadors guiaran Hellboy a través d’aquest paisatge desafiador, cercant aliats i informació vital per enfrontar-se als assaigs monstruosos que amenacen de tenir-lo atrapat per sempre.

A Hellboy Web of Wyrd, els jugadors experimentaran una sèrie d’aventures diverses, totes interconnectades per l’enigmàtica herència de la Butterfly House. A mesura que es desplegui la història, Hellboy i el seu equip d’agents de la Bureau rebran l’encàrrec d’investigar la misteriosa desaparició d’un agent del B.P.R.D. que va ser enviat a la mansió. Els jugadors es comprometran en combat intens utilitzant una combinació d’atacs a distància i a prop, lluitant contra una varietat d’enemics temibles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.