Xbox

Warhammer 40.000: Darktide s’apropa a Xbox Series X|S amb una actualització important

Fatshark ha anunciat la data oficial de llançament de Warhammer 40,000: Darktide a les consoles Xbox Series X|S. El joc està programat per a debutar el 4 d’octubre de 2023. A més, Fatshark ha ofert una vista prèvia d’una extensa actualització per al joc.

Les versions de Warhammer 40.000: Darktide per a Xbox Series X|S abastaran tot el contingut i les millores introduïdes des del llançament inicial a PC. El joc estarà disponible en dues edicions, i s’ha confirmat que serà accessible a Xbox Game Pass des del primer dia.

Un dels punts destacats de la pròxima actualització és la revisió de classes, que marca una reimaginació significativa del sistema de classes. Amb el llançament a Xbox, Fatshark desplegarà una actualització que introdueix nous arbres de talents al joc. Aquests arbres de talents oferiran als jugadors l’oportunitat d’endinsar-se en un arbre de talents per classe, cadascun amb tres camins principals. Aquests camins constaran de nombroses habilitats addicionals, donant als jugadors la possibilitat de personalitzar el seu estil de joc i experimentar amb diferents construccions de personatges.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.