Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SteamWorld Build confirma plataformes i data de llançament

Thunderful i The Station, un estudi de desenvolupament intern, estan emocionats d’anunciar el llançament de SteamWorld Build, un joc de construcció de ciutats que fusiona elements de Anno i Dungeon Keeper. Programat per al llançament l’1 de desembre, SteamWorld Build estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Cal destacar que els subscriptors de Xbox Game Pass podran accedir al joc el primer dia.

SteamWorld Build presenta un enfocament innovador al gènere de construcció de ciutats, amb la incorporació de mecàniques de joc tant a la superfície com sota terra. El joc permet als jugadors construir i gestionar una vila minera de SteamWorld, on hauran de cuidar els seus habitants steambot, explorar les profunditats d’una mina abandonada i descobrir tecnologia antiga que podria alterar el seu destí. Mitjançant l’ús dels recursos trobats a la superfície i sota terra, els jugadors amplien les seves ciutats, atrauen nous residents i s’embarquen en una cerca de riqueses inexplorades, tot mentre corren contra un imminent desastre.

A més, els jugadors de PC que tinguin el SteamWorld Complete Bundle tindran dret a un descompte del 20% a SteamWorld Build quan el compren a Steam. Aquesta oferta s’estén fins a la data de llançament del joc. Per als curiosos que vulguin provar l’experiència, hi ha actualment una demo a Steam disponible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.