Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation

Savant – Ascent REMIX de D-Pad Studio s’estrenarà el 15 de setembre

D-Pad Studio ha anunciat el llançament de Savant – Ascent REMIX, anteriorment conegut com a Savant – Ascent Anniversary Edition. El joc està programat per a ser llançat el 15 de setembre per a plataformes de PC, incloent-hi Steam, GOG i Epic. El llançament s’estendrà a PlayStation, Switch, iOS i Android en una data posterior. El canvi de nom reflecteix la transformació del projecte des d’una versió remasteritzada del títol inaugural del desenvolupador fins a una seqüela completa.

Savant – Ascent REMIX introdueix una experiència revitalitzada de plataforma “shoot-em-up” amb contingut nou i substancial que amplia significativament el joc original. Amb cinc etapes distintes que superen l’abast de les dues originals, els jugadors s’enfrontaran a nous reptes com lluitar contra Laser Sharks, invasors robòtics de l’espai i un samurai immortal. Noves funcionalitats de jugabilitat, com ara el salt doble, el salt cancel·lació i els trets en l’aire, milloren les capacitats dels jugadors per conquerir les noves etapes i enfrontar-se als caps de nivell. L’addició d’un mode de supervivència infinit i nivells de dificultat diversificats, incloent-hi un mode Hardcore sense punts de control que recorda els jocs de l’estil de la NES, enriqueix encara més la jugabilitat. A més a més, el músic noruec aclamat Savant ha compost 22 noves cançons per al joc, amb la banda sonora completa disponible per a la compra a Steam.

En la narrativa de Savant – Ascent REMIX, els jugadors assumeixen el paper de l’Alquimista, que es veu expulsat de la seva torre per una força enigmàtica. L’objectiu principal és ascendir de nou fins al cim de la torre, amb el moviment limitat a dues plataformes, que poden ser des de ascensors en moviment fins a runes espacials. Utilitzant atacs ràpids de míssils màgics contra els adversaris i executant sagues i salts precisos entre plataformes, els jugadors han de navegar per la perillosa jornada cap al cim de la torre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.