Nintendo PlayStation Xbox

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case arriba a consoles

Els amants dels misteris i les intrigues estan d’enhorabona, ja que l’esperat videojoc Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case ha estat llançat i està disponible en format físic per a diverses consoles. Desenvolupat per l’estudi Blazing Griffin, el joc d’aventures detectivesques promet portar els jugadors a una emocionant i original història que captura fidelment l’estil i el to característics d’Agatha Christie.

La seqüela de Hércules Poirot: The First Cases presenta una trama en la qual els jugadors acompanyaran el cèlebre detectiu Hercule Poirot i el seu fidel company Arthur Hastings en una nova investigació. La trama es desenvolupa al voltant de la seguretat d’una obra d’art de gran valor que es dirigeix a una exhibició a Londres. No obstant això, la nit de la inauguració es veu embolicada en misteri quan les coses no surten segons el previst. Els jugadors hauran d’immergir-se en la trama, explorar la capital britànica, recopilar pistes, interrogar sospitosos i resoldre l’enigma al cor de la ciutat.

El joc ofereix una experiència immersiva que inclou mecàniques de joc innovadores. Els jugadors podran desafiar sospitosos i testimonis utilitzant un nou sistema de puzles que detecta inconsistències en les seves declaracions. A més, es poden explorar entorns detallats i examinar objectes emprant puzles d’inspecció en primera persona, oferint una visió més cinematogràfica de les escenes.

El joc ja pot ser adquirit en format físic per a les consoles PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X, així com en format digital per a PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content