Nintendo PlayStation Xbox

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case arriba a consoles

Els amants dels misteris i les intrigues estan d’enhorabona, ja que l’esperat videojoc Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case ha estat llançat i està disponible en format físic per a diverses consoles. Desenvolupat per l’estudi Blazing Griffin, el joc d’aventures detectivesques promet portar els jugadors a una emocionant i original història que captura fidelment l’estil i el to característics d’Agatha Christie.

La seqüela de Hércules Poirot: The First Cases presenta una trama en la qual els jugadors acompanyaran el cèlebre detectiu Hercule Poirot i el seu fidel company Arthur Hastings en una nova investigació. La trama es desenvolupa al voltant de la seguretat d’una obra d’art de gran valor que es dirigeix a una exhibició a Londres. No obstant això, la nit de la inauguració es veu embolicada en misteri quan les coses no surten segons el previst. Els jugadors hauran d’immergir-se en la trama, explorar la capital britànica, recopilar pistes, interrogar sospitosos i resoldre l’enigma al cor de la ciutat.

El joc ofereix una experiència immersiva que inclou mecàniques de joc innovadores. Els jugadors podran desafiar sospitosos i testimonis utilitzant un nou sistema de puzles que detecta inconsistències en les seves declaracions. A més, es poden explorar entorns detallats i examinar objectes emprant puzles d’inspecció en primera persona, oferint una visió més cinematogràfica de les escenes.

El joc ja pot ser adquirit en format físic per a les consoles PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X, així com en format digital per a PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.