Nintendo

Nintendo anuncia un Nintendo Direct dedicat a Super Mario Wonder

Nintendo anuncia un Nintendo Direct dedicat a Super Mario Wonder

Nintendo ha revelat que emetrà un Nintendo Direct especial centrat en el tan esperat joc Super Mario Wonder. L’esdeveniment està programat per al 31 d’agost a les 16:00 i es preveu que duri aproximadament 15 minuts. L’objectiu d’aquest Direct és oferir als fans una visió més detallada i actualitzada de les característiques i mecàniques del joc.

Aquesta presentació en línia, que es podrà seguir a través dels canals oficials de Nintendo, promet revelar més detalls sobre el món expansiu i les noves dinàmiques de joc que ofereix Super Mario Wonder. La sèrie de jocs de Super Mario ha estat una icona al món dels videojocs durant dècades, i els seguidors estan impacients per obtenir més informació sobre aquesta nova entrega.

No obstant això, en una nota trista per als fans, s’ha confirmat que Charles Martinet, la veu icònica d’en Mario, no prestarà la seva veu al carismàtic personatge en aquesta ocasió. Aquesta notícia arriba després de l’anunci de la retirada de Martinet, qui ha donat vida al fontaner amb la seva veu característica durant molts anys.

Els fans de tot el món tenen les seves expectatives posades en aquest proper Nintendo Direct, esperant veure el que Super Mario Wonder té per oferir i comprovar com evolucionarà la sèrie després d’aquest canvi de veu en el seu protagonista.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.