Núvol Ordinador Sector Xbox

Imagine Dragons publica un nou single dedicat a Starfield

Avui, la popular banda Imagine Dragons ha presentat un nou single titulat “Children of the Sky (a Starfield song)”, inspirat en el proper joc de rol de ciència-ficció, Starfield, desenvolupat per Bethesda Game Studios. Amb data de llançament prevista pel 6 de setembre de 2023, Starfield és una incorporació molt esperada al món dels videojocs. La cançó, creada per Imagine Dragons, s’alinea amb els elements temàtics de Starfield.

El líder d’Imagine Dragons i jugador, Dan Reynolds, ha expressat el seu agraïment per la col·laboració, afirmant: “Bethesda ha creat jocs icònics que hem estat jugant durant la major part de les nostres vides, i ens sentim honorats de haver col·laborat en aquesta cançó per a Starfield. La cançó, com el joc, planteja algunes de les preguntes més difícils que ens enfrontem com a éssers humans en la cerca del nostre lloc a l’univers.”

En una col·laboració artística significativa, el compositor de Starfield, Inon Zur, s’ha unit a Imagine Dragons per crear Children of the Sky. Zur ha integrat els motius de Starfield i elements del Tema Principal i del tractament orquestral de Starfield a la cançó, resultat d’una celebració de l’essència del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content