Núvol Ordinador Sector Xbox

Imagine Dragons publica un nou single dedicat a Starfield

Avui, la popular banda Imagine Dragons ha presentat un nou single titulat “Children of the Sky (a Starfield song)”, inspirat en el proper joc de rol de ciència-ficció, Starfield, desenvolupat per Bethesda Game Studios. Amb data de llançament prevista pel 6 de setembre de 2023, Starfield és una incorporació molt esperada al món dels videojocs. La cançó, creada per Imagine Dragons, s’alinea amb els elements temàtics de Starfield.

El líder d’Imagine Dragons i jugador, Dan Reynolds, ha expressat el seu agraïment per la col·laboració, afirmant: “Bethesda ha creat jocs icònics que hem estat jugant durant la major part de les nostres vides, i ens sentim honorats de haver col·laborat en aquesta cançó per a Starfield. La cançó, com el joc, planteja algunes de les preguntes més difícils que ens enfrontem com a éssers humans en la cerca del nostre lloc a l’univers.”

En una col·laboració artística significativa, el compositor de Starfield, Inon Zur, s’ha unit a Imagine Dragons per crear Children of the Sky. Zur ha integrat els motius de Starfield i elements del Tema Principal i del tractament orquestral de Starfield a la cançó, resultat d’una celebració de l’essència del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.