PlayStation

PlayStation Plus anuncia els jocs de setembre i una pujada de preus

PlayStation Plus ha revelat la seva línia de jocs per al mes de setembre, que inclou tres títols: Saints Row, Black Desert – Traveler Edition, i Generation Zero. Aquests jocs estaran disponibles pels membres de PlayStation Plus des del 5 de setembre fins al 2 d’octubre.

Saints Row ofereix als jugadors un món obert expansiu ple d’activitats emocionants i missions, ambientat en el vibrat teló de fons de Santo Ileso. Black Desert – Traveler Edition és un MMORPG de fantasia immersiu, que permet als jugadors participar en diverses activitats com el combat, el comerç i la creació. L’aventura en primera persona Generation Zero immergirà els jugadors en una Suècia hostil dels anys 80, enfrontant-los a enemics mecanitzats.

PlayStation Plus també ha compartit els propers ajustos de preus per als plans de subscripció de 12 mesos, que seran vigents a partir del 6 de setembre. Els nous preus són els següents:

  • Subscripció Bàsica de 12 Mesos de PlayStation Plus: 71,99 euros
  • Subscripció Extra de 12 Mesos de PlayStation Plus: 125,99 euros
  • Subscripció Premium de 12 Mesos de PlayStation Plus: 151,99 euros

Aquests canvis de preus tenen com a objectiu mantenir la qualitat del servei i millorar els avantatges de la subscripció. Cal destacar que les tarifes ajustades de la subscripció de 12 mesos continuen sent descomptades en comparació amb les subscripcions d’1 o 3 mesos durant el mateix període.

Els subscriptors actuals de 12 mesos no experimentaran l’augment de preu fins a la seva pròxima data de renovació que ocorri el 6 de novembre o després. Qualsevol canvi en la subscripció fet a partir del 6 de setembre, com actualitzacions o reduccions, reflectirà els nous preus. Els subscriptors mantenen la flexibilitat per modificar o cancel·lar les seves subscripcions en qualsevol moment.

PlayStation Plus enviarà notificacions per correu electrònic als subscriptors actuals sobre aquests canvis, juntament amb més detalls disponibles al seu lloc web en un futur pròxim.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.