Ordinador PlayStation Xbox

Immortals of Aveum ja disponible a PC i consoles

Electronic Arts i Ascendant Studios han llançat Immortals of Aveum, un joc d’acció per a un sol jugador que presenta una barreja única de narrativa cinematogràfica i combat en primera persona. Desenvolupat per Ascendant Studios, i potenciat per la tecnologia Unreal Engine 5.1, el joc transporta els jugadors a un món original de fantasia ple de màgia i acció.

A Immortals of Aveum, els jugadors experimentaran combats fluids i ràpids, on podran desencadenar més de 25 encanteris únics i dominar diversos combos i contraatacs. Amb un sistema de progressió profund i més de 80 talents únics, els jugadors poden personalitzar el seu estil de joc i enfrontar-se a una àmplia gamma de reptes.

Més enllà del combat, el joc ofereix un món de fantasia detallat i divers, amb biomes únics, puzles desafiadors i una rica narrativa. Des de boscos frondosos fins a cims nevats, els jugadors exploraran llocs únics i s’immergiran en una història emocionant amb actuacions de veu estel·lars.

Immortals of Aveum ja està disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través d’EA App, Steam i Epic Games Store. Els jugadors que triïn l’Edició Deluxe rebran contingut addicional valuós per a la seva aventura a Aveum.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content