Ordinador PlayStation Xbox

Immortals of Aveum ja disponible a PC i consoles

Electronic Arts i Ascendant Studios han llançat Immortals of Aveum, un joc d’acció per a un sol jugador que presenta una barreja única de narrativa cinematogràfica i combat en primera persona. Desenvolupat per Ascendant Studios, i potenciat per la tecnologia Unreal Engine 5.1, el joc transporta els jugadors a un món original de fantasia ple de màgia i acció.

A Immortals of Aveum, els jugadors experimentaran combats fluids i ràpids, on podran desencadenar més de 25 encanteris únics i dominar diversos combos i contraatacs. Amb un sistema de progressió profund i més de 80 talents únics, els jugadors poden personalitzar el seu estil de joc i enfrontar-se a una àmplia gamma de reptes.

Més enllà del combat, el joc ofereix un món de fantasia detallat i divers, amb biomes únics, puzles desafiadors i una rica narrativa. Des de boscos frondosos fins a cims nevats, els jugadors exploraran llocs únics i s’immergiran en una història emocionant amb actuacions de veu estel·lars.

Immortals of Aveum ja està disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través d’EA App, Steam i Epic Games Store. Els jugadors que triïn l’Edició Deluxe rebran contingut addicional valuós per a la seva aventura a Aveum.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.