Nintendo

TAITO i ININ anuncien el llançament de TAITO Milestones 2 per a Nintendo Switch

TAITO i ININ es preparen per al llançament de TAITO Milestones 2, una recopilació de títols clàssics d’arcade. Fent créixer l’èxit del llançament de l’any passat, aquesta nova col·lecció està previst que es llanci exclusivament per a Nintendo Switch el 31 d’agost de 2023, oferint als jugadors l’oportunitat de viure una sèrie de jocs icònics de la història de TAITO.

TAITO Milestones 2 presenta una selecció de títols, incloent-hi:

  • NewZealand Story (1988)
  • Kiki Kaikai (1986)
  • Darius II (3 Screen Arcade Version) (1989)
  • Gun Frontier (1990)
  • Ben Bero Beh (1984)
  • The Legend of Kage (1985)
  • Liquid Kids (Mizubaku Adventure) (1990)
  • Solitary Fighter (1991)
  • Dinorex (1992)
  • Metal Black (1991)

Després del llançament de TAITO Milestones el 2022, ININ i TAITO estan emocionats de presentar la seqüela, TAITO Milestones 2. Aquesta recopilació promet oferir als jugadors una oportunitat única de reviure l’encant nostàlgic dels clàssics d’arcade.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.