Sector

INDIE Live Expo conclou la seva mostra d’estiu

INDIE Live Expo recentment ha conclòs la seva mostra “Summer Spotlight”, en què s’han presentat més de 50 jocs independents, rebent una resposta positiva de la comunitat mundial de videojocs. L’esdeveniment va proporcionar als desenvolupadors i editors una plataforma ampliada per presentar els seus pròxims títols.

Alguns dels jocs destacats presentats van ser Boyhood’s End, una aventura de resolució de trencaclosques i reflexió desenvolupada per WSS Playground que arribarà a Steam a la tardor del 2023, Chicken Police: Into the Hive!, una aventura de detectius desenvolupada per The Wild Gentlemen i publicada per Joystick Ventures, i Asym Altered Axis, una demostració de joc d’acció estratègica 1 contra 5 desenvolupada per MIXI.

De cara al futur, l’INDIE Live Expo s’està preparant per a la seva mostra d’hivern del 2023 i l’entrega anual dels premis INDIE Live Expo. Les presentacions per als desenvolupadors independents per a la mostra d’hivern s’obriran aviat, oferint oportunitats d’inclusió a la mostra i possibilitats de rebre premis, amb votacions realitzades per membres distingits dels mitjans de comunicació de videojocs, així com mitjançant una votació popular.

Ryuta Konuma, fundador de l’oficina de Ryu, va elogiar la creativitat dels desenvolupadors independents i va expressar agraïment als espectadors, mitjans de comunicació associats i l’equip de l’INDIE Live Expo pel seu suport, esperant amb expectació la mostra d’hivern.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content