Mòbil

Rytmos aterra a Android

Floppy Club, el desenvolupador danès de videojocs, està emocionat d’anunciar el llançament del seu joc de puzle musical, Rytmos, a les plataformes Android. Després del seu debut a Steam, Nintendo Switch i iOS al començament d’enguany, Rytmos amplia ara la seva simfonia còsmica als usuaris d’Android.

Rytmos ofereix als jugadors una fusió de resolució de puzles i composició musical en temps real. Cada planeta dins del joc ofereix una captivadora exploració de cultures musicals globals diverses. Els jugadors resolen puzles de línies a mida, contribuint al paisatge sonor evolutiu de cada planeta un cop s’han completat. A mesura que el joc avança, noves mecàniques de puzles desafien els jugadors, millorant les seves habilitats musicals i de resolució de problemes.

Un cop hagin dominat amb èxit els reptes d’un planeta, els jugadors seran recompensats amb instruments interactius, com el Kalimba, la guitarra elèctrica i el sintetitzador elèctric. Amb més de 15 instruments i modificadors per triar, els jugadors poden crear les seves pròpies obres mestres musicals, limitades només per la seva imaginació.

Rytmos ja està disponible als dispositius Android, convidant els jugadors a explorar el cosmos i celebrar la riquesa de la música global a través de la seva jugabilitat innovadora i immersiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Mòbil

Worms WMD: Mobilize aterra a Android i iOS

Team17 ha anunciat el llançament de Worms WMD: Mobilize, una versió optimitzada per a mòbils del clàssic joc d'estratègia.
Skip to content