Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Little Nightmares 3 anunciat de manera oficial

Bandai Namco i Supermassive Games han revelat el seu últim projecte, Little Nightmares III, durant la Gamescom 2023: Opening Night Live. El joc està previst que es llanci el 2024 i estarà disponible a la PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

En aquesta entrega de la sèrie, els jugadors s’enfonsaran una vegada més a l’univers de Little Nightmares. Amb el títol “Little Nightmares III”, el joc segueix el viatge de dos personatges, Low i Alone, mentre lluiten per trobar una escapada de l’enigmàtic regne conegut com el Nowhere. La supervivència col·laborativa esdevé fonamental mentre el duo s’enfronta a reptes i s’enfronta a una amenaça sinistra que s’amaga entre les ombres.

Una característica destacada del joc és la introducció del joc cooperatiu en línia, que permet als jugadors enfrontar-se junts a les seves pors infantils o triar emprendre el viatge sols amb l’ajuda d’un company d’IA. Els jugadors es mouran per diferents entorns de malsons dins l’Espiral, des del desert enigmàtic de Necropolis fins a una fira inquietant i una fàbrica sinistre, enfrontant-se a una nova llista d’adversaris, incloent-hi escarabats estranys i fins i tot un bebè colossal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.