Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Little Nightmares 3 anunciat de manera oficial

Bandai Namco i Supermassive Games han revelat el seu últim projecte, Little Nightmares III, durant la Gamescom 2023: Opening Night Live. El joc està previst que es llanci el 2024 i estarà disponible a la PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC a través de Steam.

En aquesta entrega de la sèrie, els jugadors s’enfonsaran una vegada més a l’univers de Little Nightmares. Amb el títol “Little Nightmares III”, el joc segueix el viatge de dos personatges, Low i Alone, mentre lluiten per trobar una escapada de l’enigmàtic regne conegut com el Nowhere. La supervivència col·laborativa esdevé fonamental mentre el duo s’enfronta a reptes i s’enfronta a una amenaça sinistra que s’amaga entre les ombres.

Una característica destacada del joc és la introducció del joc cooperatiu en línia, que permet als jugadors enfrontar-se junts a les seves pors infantils o triar emprendre el viatge sols amb l’ajuda d’un company d’IA. Els jugadors es mouran per diferents entorns de malsons dins l’Espiral, des del desert enigmàtic de Necropolis fins a una fira inquietant i una fàbrica sinistre, enfrontant-se a una nova llista d’adversaris, incloent-hi escarabats estranys i fins i tot un bebè colossal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content