Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Nightdive Studios anuncia una remasterització de Star Wars: Dark Forces

Nightdive Studios, en col·laboració amb Lucasfilm Games, ha revelat el seu últim projecte, una versió remasteritzada del joc Star Wars: Dark Forces. La remasterització, que s’està desenvolupant utilitzant el motor KEX de Nightdive, promet portar una sèrie de millores modernes a aquest títol estimat.

Star Wars: Dark Forces Remaster suportarà resolucions de fins a 4K i taxes de fotogrames de 120FPS, oferint als jugadors una experiència visualment impressionant. El joc també presentarà una renderització 3D avançada, suport per a comandaments moderns, i un sistema de trofeus i assoliments, afegint un toc contemporani al joc clàssic.

El joc remasteritzat està previst que es llanci en múltiples plataformes, incloent-hi PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch, i PC a través de Steam. Encara que la data exacta de llançament encara no s’ha anunciat, Nightdive Studios ha confirmat que serà en algun moment d’aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content