Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Nightdive Studios anuncia una remasterització de Star Wars: Dark Forces

Nightdive Studios, en col·laboració amb Lucasfilm Games, ha revelat el seu últim projecte, una versió remasteritzada del joc Star Wars: Dark Forces. La remasterització, que s’està desenvolupant utilitzant el motor KEX de Nightdive, promet portar una sèrie de millores modernes a aquest títol estimat.

Star Wars: Dark Forces Remaster suportarà resolucions de fins a 4K i taxes de fotogrames de 120FPS, oferint als jugadors una experiència visualment impressionant. El joc també presentarà una renderització 3D avançada, suport per a comandaments moderns, i un sistema de trofeus i assoliments, afegint un toc contemporani al joc clàssic.

El joc remasteritzat està previst que es llanci en múltiples plataformes, incloent-hi PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch, i PC a través de Steam. Encara que la data exacta de llançament encara no s’ha anunciat, Nightdive Studios ha confirmat que serà en algun moment d’aquest any.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.