Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Lonely Mountains: Downhill estrena nova temporada

Els jugadors ara poden posar-se en marxa en una aventura nàutica virtual amb l’última actualització gratuïta per a Lonely Mountains: Downhill, titulada “Plundering Riders“. Desenvolupada per Thunderful i Megagon Industries, l’actualització porta vestits i accessoris nous d’estil pirata al popular joc de bicicleta de muntanya. Disponible a Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 i PC (Steam), l’actualització introdueix un tema marítim a la jugabilitat.

A més, la funció de «Passejades Diàries», una competició de classificacions diàries entre plataformes, ofereix un repte renovat cada dia. Amb senders seleccionats de manera aleatòria, nous obstacles i dreceres, els participants poden involucrar-se en una temporada de quatre setmanes amb recompenses temàtiques.

El desenvolupador del joc, Thunderful, també ha verificat la compatibilitat amb Steam Deck i l’ha fet gratuït per als subscriptors de PlayStation Plus Extra. Una versió de demostració està disponible a Steam i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content