Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Lonely Mountains: Downhill estrena nova temporada

Lonely Mountains: Downhill estrena nova temporada

Els jugadors ara poden posar-se en marxa en una aventura nàutica virtual amb l’última actualització gratuïta per a Lonely Mountains: Downhill, titulada “Plundering Riders“. Desenvolupada per Thunderful i Megagon Industries, l’actualització porta vestits i accessoris nous d’estil pirata al popular joc de bicicleta de muntanya. Disponible a Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 i PC (Steam), l’actualització introdueix un tema marítim a la jugabilitat.

A més, la funció de «Passejades Diàries», una competició de classificacions diàries entre plataformes, ofereix un repte renovat cada dia. Amb senders seleccionats de manera aleatòria, nous obstacles i dreceres, els participants poden involucrar-se en una temporada de quatre setmanes amb recompenses temàtiques.

El desenvolupador del joc, Thunderful, també ha verificat la compatibilitat amb Steam Deck i l’ha fet gratuït per als subscriptors de PlayStation Plus Extra. Una versió de demostració està disponible a Steam i Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.