Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

NBA 2K24 anuncia millores en la jugabilitat

La reconeguda franquícia de videojocs de bàsquet, NBA 2K24, ha revelat millores en la seva jugabilitat a la seva pròxima edició. 2K, l’empresa darrere del joc, ha destacat innovacions clau que busquen oferir una experiència de bàsquet més autèntica i accessible per a jugadors de tots els nivells.

El director de jugabilitat de Visual Concepts, Mike Wang, va compartir: “La nostra dedicació al desenvolupament de l’experiència NBA 2K, basada en la retroalimentació de la comunitat, ha estat un factor essencial per mantenir els jugadors i aficionats compromesos durant els últims 25 anys. Les millores al gameplay de NBA 2K24 se centren en la habilitat i la intuïció, millorant l’experiència de joc per a tothom”.

Les innovacions en el gameplay inclouen:

  1. Atac Intuïtiu: Els tirs i regats s’han tornat més accessibles i intuïtius, permetent que jugadors de tots els nivells gaudeixin del joc amb fluïdesa. Els moviments s’han adaptat per funcionar a qualsevol nivell de dificultat, i la inclusió de seqüències de regats permetrà crear espais per a tirs de major precisió.
  2. Defensa Basada en Habilitat: Els moviments de contracop han adquirit una major importància en NBA 2K24. La defensa al perímetre i a la pintura s’ha millorat, recompensant aquells que anticipin els moviments de l’oponent i prenguin decisions encertades.
  3. Impuls d’Adrenalina: Dissenyat per generar més emoció tant en l’atac com en la defensa. Jugadors amb habilitats de maneig de pilota avançades tindran major llibertat creativa, mentre que els defensors competents podran influir en la precisió de tir de l’oponent.
  4. Entrenament Simplificat: La funció “2K Smart Play” torna a la nova generació, ajudant els jugadors a simplificar les seves tàctiques d’atac, defensa i entrenament. Es poden seleccionar fins a 16 accions preferides, des de jugades completes fins a aïllaments i entregues.
  5. Takeovers Redissenyats: El popular sistema “Takeover” retorna a NBA 2K24 a les consoles de nova generació amb una nova dinàmica. En omplir el medidor de Takeover, els jugadors poden activar habilitats específiques com Finalització, Tir, Creació de Joc, Físic, Defensa o Rebot.

La nova edició de NBA 2K24 es llançarà el 8 de setembre per a plataformes com PlayStation 5 i PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC. Per obtenir més informació, els interessats poden visitar la pàgina web oficial de NBA 2K24 i estar al corrent de les notícies que es revelaran en les pròximes setmanes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.