Nintendo Ordinador

L’emocionant The Cosmic Wheel Sisterhood, ja disponible a PC i Nintendo Switch

Deconstructeam, els desenvolupadors de jocs independents valencians coneguts per títols com The Red Strings Club, han presentat la seva última creació, The Cosmic Wheel Sisterhood. Disponible ara a PC i Nintendo Switch, aquest joc orientat a la narrativa presenta a Fortuna, una bruixa que resideix en l’exili en un asteroide. Fortuna estableix un perillos pacte amb l’enigmàtic Abrámar, una antiga criatura prohibida, adquirint el poder de crear cartes del tarot impregnades de màgia.

Els jugadors assumeixen el paper de Fortuna i poden crear una baralla de tarot personalitzada, amb els atributs de cada carta determinats pels elements arcanes incorporats. La intrincada història del joc s’estén durant dècades, explorant temes d’identitat, comunitat i responsabilitat personal, tot mostrant un elaborat art de píxels, una banda sonora encantadora i narratives ramificades impactants.

The Cosmic Wheel Sisterhood marca el projecte més ambiciós de Deconstructeam fins a la data, i els jugadors interessats poden experimentar-lo tant a les plataformes de PC com a la Switch. Per a una mirada més profunda al desenvolupament del joc, el vídeo Behind the Schemes de Devolver a YouTube ofereix entrevistes amb membres de Deconstructeam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.