Nintendo

Pokémon revela diferents novetats en l’últim Pokémon Presents

The Pokémon Company International ha fet les delícies dels fans de tot el món amb la darrera edició de Pokémon Presents, un esdeveniment digital que ha revelat una plètora d’anuncis captivadors i noves incorporacions a través de l’estimada franquícia. L’esdeveniment també ha ofert una vista més propera del contingut descarregable (DLC) molt esperat per als jocs Pokémon Escarlata i Pokémon Violeta.

El Tresor Amagat de l’Àrea Zero

L’expansió «El Tresor Amagat de l’Àrea Zero», està programada per començar el seu recorregut el 13 de setembre de 2023. El primer capítol convidarà els jugadors a emprendre un viatge escolar a la regió de Kitakami. Col·laborant amb una altra institució, els jugadors desenterraran la mística darrere d’una antiga llegenda de Kitakami, en trobar-se amb Pokémon únics d’aquesta regió.

Esdeveniment de Mew i Mewtwo

Una celebració dins del joc embellirà el món de Pokémon Escarlata i Pokémon Violeta. Celebrant el debut de Mew i Mewtwo a la regió Paldea, l’esdeveniment es desenvoluparà fins al 18 de setembre de 2023. Els jugadors poden reforçar les seves files entrant el codi GETY0URMEW al menú Regal Misteri per aconseguir Mew. Mentrestant, un esdeveniment Tera Raid es desenvoluparà des de l’1 fins al 18 de setembre de 2023, oferint als jugadors l’oportunitat d’enfrontar-se i capturar Mewtwo.

Sèrie animada Pokémon: Paldean Winds

Els entusiastes poden esperar l’arribada de «Pokémon: Paldean Winds», una sèrie animada que dóna vida a la regió de Paldea d’una manera totalment nova. Aquesta sèrie original narra el creixement i l’aprenentatge de tres alumnes de l’acadèmia: Ohara, Aliquis i Hohma, mentre naveguen pel camí de l’educació. La sèrie es presentarà a la xarxa oficial de YouTube de Pokémon en un futur pròxim.

Noves experiències de Joc i entreteniment

El 6 d’octubre de 2023, els aficionats a la investigació tindran l’oportunitat de gaudir de Detective Pikachu Returns, un llançament exclusiu per a la Nintendo Switch. Les reserves ja estan disponibles a la Nintendo eShop i en diverses botigues. En aquest títol, l’icònic Detectiu Pikachu s’uneix al seu fidel company, Tim Goodman, per desxifrar una sèrie d’incidents a Ryme City, un lloc on humans i Pokémon coexisteixen harmoniosament.

L’esdeveniment també va revelar «Pokémon: Path to the Peak», una sèrie animada curta que es presentarà l’11 d’agost de 2023, durant una projecció especial al Campionat Mundial de Pokémon 2023, que tindrà lloc a Yokohama. La sèrie segueix Ava i el seu fidel company Pokémon, Oddish, en la seva cerca per ascendir als primers llocs en el món de la competició del joc de cartes Pokémon. Els fans de tot el món podran veure l’episodi de debut a la xarxa oficial de YouTube de Pokémon l’11 d’agost.

També es van revelar més actualitzacions per a diversos títols mòbils populars de la franquícia Pokémon, incloent-hi Pokémon GO, Pokémon Sleep, Pokémon UNITE, Pokémon Masters EX i Pokémon Café ReMix. A més, es va anunciar que el conegut joc de cartes Pokémon Trading Card Game estarà disponible a Game Boy – Nintendo Switch Online, juntament amb l’arribada de Pokémon Stadium 2 a Nintendo 64 – Nintendo Switch Online.

Per conèixer més detalls sobre aquestes emocionants actualitzacions i desenvolupaments, els aficionats de Pokémon poden accedir a l’esdeveniment complet de Pokémon Presents.

https://www.youtube.com/watch?v=Lvv00a-D2II

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.