Nintendo

Marvelous confirma nous detalls de Fashion Dreamer

Marvelous Europe ha revelat detalls sobre el proper llançament de Fashion Dreamer, un títol desenvolupat per syn Sophia, Inc. El joc està previst que faci la seva inauguració exclusiva a Nintendo Switch el 3 de novembre. Els entusiastes també podran esperar una edició física.

Fashion Dreamer introdueix els jugadors a un món vibrant de creativitat i expressió mitjançant el seu sistema d’avatar, conegut com a «Muses». En aquest joc innovador, els dissenyadors poden crear declaracions de moda distintives, que abasten des del confort casual fins a l’alta costura. Amb una sèrie d’opcions personalitzables, els jugadors poden adaptar les seves creacions per reflectir el seu estil individual.

La jugabilitat se centra en els «Cocoons», àrees diferenciades on els dissenyadors poden presumir dels seus últims conjunts de moda. Sigui en modes en solitari o multijugador, els usuaris poden explorar dissenys, inspirant-se i acumulant «M’agrada» per enfortir la seva influència i reconeixement. Completar desafiaments de disseny desbloqueja característiques addicionals de personalització, donant als jugadors l’oportunitat de perfeccionar la seva marca i fer la seva empremta en el paisatge de la moda.

La característica de connexió en línia de Fashion Dreamer connecta les comunitats globals de la moda. Mitjançant la interacció amb Muses de tot el món, els dissenyadors poden recopilar idees i fins i tot adoptar vestits d’altres, alimentant un entorn dinàmic i col·laboratiu.

Marvelous Europe i syn Sophia, Inc. han elaborat diligentment Fashion Dreamer per captivar entusiastes de la moda. L’edició física del joc es podrà reservar aviat a les botigues per 49,99 €.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.