Ordinador

Endinsa’t en la Imaginació de Jules Verne a Verne: The Shape of Fantasy

Gametopia, en col·laboració amb Assemble Entertainment, té el plaer d’anunciar el llançament de la seva aventura guiada per la narrativa, Verne: The Shape of Fantasy, previst per al 14 d’agost de 2023. Submergeix-te en l’àmbit creatiu de Jules Verne mentre explores paisatges d’art píxel i descobreixes els secrets enigmàtics d’Atlàntida.

Amb l’escenari de l’any 1888, el joc transporta els jugadors a un món amenaçat per la implacable «Nació.» Prenent control de Jules Verne i el Capità Nemo, juntament amb la seva tripulació, els jugadors es llancen en una cerca per trobar la Flama d’Hefaistos, un artefacte llegendari amb el potencial de reformar la història. Durant el viatge, poden emergir meravelles i endevinalles inesperades.

La jugabilitat presenta el dispositiu «IMAG» que habilita Verne per reescriure la seva narrativa, alterant la trajectòria de l’aventura. Submergeix-te en diàlegs no lineals que donen vida a un conjunt divers de personatges, reflectint la capacitat humana per concebre contes colossals. La mecànica de desplaçament lateral del joc, reminiscent dels jocs d’aventura clàssics, es basa en la resolució de puzles i l’exploració minuciosa per desbloquejar els misteris d’Atlàntida.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.