Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass afegeix nous títols a la seva biblioteca, incloent-hi Broforce Forever, Everspace 2 i molt més

Xbox ha anunciat diverses noves incorporacions a la biblioteca de la plataforma de jocs, oferint als jugadors una àmplia gamma d’experiències. La selecció inclou una barreja de gèneres i estils de joc, satisfent un públic divers.

Disponible immediatament hi ha Celeste, un desafiador joc de plataformes que transporta els jugadors en un viatge emocional per ajudar la protagonista, Madeline, a superar els seus dimonis interns en el seu camí cap al cim del Mont Celeste. Els desafiaments artesanals i la trama intrigant del joc prometen captivar els jugadors.

També ja disponible, A Short Hike és un joc d’exploració ambientat en els serens paisatges del Parc Provincial Hawk Peak. Els jugadors podran fer senderisme, escalar i descobrir tresors ocults mentre naveguen per les tranquil·les muntanyes en direcció al cim. L’èmfasi en l’exploració i la interacció amb altres personatges afegeix profunditat a l’experiència.

El 8 d’agost arriba Broforce Forever, un emocionant joc d’acció de desplaçament lateral que posa els jugadors al comandament d’una poderosa organització paramilitar. Conegut per la seva força excessiva i acció desmesurada, el joc ofereix una campanya ampliada amb nous continguts, personatges addicionals i nivells de desafiament. Aquesta nova entrega segur que atraurà els fans de la jugabilitat ràpida i l’art píxel nostàlgic.

El 9 d’agost, Limbo farà el seu debut al Xbox Game Pass, oferint als jugadors una aventura independent atmosfèrica i visualment impactant. Els enigmes captivadors i la narrativa inquietant d’aquest joc han obtingut el reconeixement crític, convertint-lo en una incorporació destacada a la biblioteca de la plataforma.

Airborne Kingdom, amb data de llançament prevista per al 10 d’agost, presenta una experiència única de construcció i gestió de ciutats ambientada en el cel. Els jugadors podran crear i fer créixer la seva pròpia ciutat flotant, explorant un món obert immens mentre treballen per restaurar l’harmonia a les terres sota les seves ales.

A més a més, Everspace 2 arribarà el 15 d’agost, enriquint la biblioteca del Xbox Game Pass amb un vertiginós joc de disparar des de l’espai per a un sol jugador. Amb un enfocament en l’exploració, la recerca de botins i la supervivència, els jugadors hauran de navegar per àrees intrincadament dissenyades, enfrontar-se a desafiaments i descobrir secrets en un atractiu ambient de ciència-ficció.

Amb la incorporació d’aquests nous títols a la llista del Xbox Game Pass, diversos jocs s’estan preparant per marxar. S’encoratja als jugadors a gaudir de títols com Death Stranding, Edge of Eternity, Midnight Fight Express i Total War: Warhammer III abans que siguin eliminats de la biblioteca el 15 d’agost. Els membres poden aprofitar un descompte de fins al 20% amb la seva subscripció per mantenir aquests jocs a la seva col·lecció personal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content