Núvol Ordinador Xbox

Xbox Game Pass afegeix nous títols a la seva biblioteca, incloent-hi Broforce Forever, Everspace 2 i molt més

Xbox ha anunciat diverses noves incorporacions a la biblioteca de la plataforma de jocs, oferint als jugadors una àmplia gamma d’experiències. La selecció inclou una barreja de gèneres i estils de joc, satisfent un públic divers.

Disponible immediatament hi ha Celeste, un desafiador joc de plataformes que transporta els jugadors en un viatge emocional per ajudar la protagonista, Madeline, a superar els seus dimonis interns en el seu camí cap al cim del Mont Celeste. Els desafiaments artesanals i la trama intrigant del joc prometen captivar els jugadors.

També ja disponible, A Short Hike és un joc d’exploració ambientat en els serens paisatges del Parc Provincial Hawk Peak. Els jugadors podran fer senderisme, escalar i descobrir tresors ocults mentre naveguen per les tranquil·les muntanyes en direcció al cim. L’èmfasi en l’exploració i la interacció amb altres personatges afegeix profunditat a l’experiència.

El 8 d’agost arriba Broforce Forever, un emocionant joc d’acció de desplaçament lateral que posa els jugadors al comandament d’una poderosa organització paramilitar. Conegut per la seva força excessiva i acció desmesurada, el joc ofereix una campanya ampliada amb nous continguts, personatges addicionals i nivells de desafiament. Aquesta nova entrega segur que atraurà els fans de la jugabilitat ràpida i l’art píxel nostàlgic.

El 9 d’agost, Limbo farà el seu debut al Xbox Game Pass, oferint als jugadors una aventura independent atmosfèrica i visualment impactant. Els enigmes captivadors i la narrativa inquietant d’aquest joc han obtingut el reconeixement crític, convertint-lo en una incorporació destacada a la biblioteca de la plataforma.

Airborne Kingdom, amb data de llançament prevista per al 10 d’agost, presenta una experiència única de construcció i gestió de ciutats ambientada en el cel. Els jugadors podran crear i fer créixer la seva pròpia ciutat flotant, explorant un món obert immens mentre treballen per restaurar l’harmonia a les terres sota les seves ales.

A més a més, Everspace 2 arribarà el 15 d’agost, enriquint la biblioteca del Xbox Game Pass amb un vertiginós joc de disparar des de l’espai per a un sol jugador. Amb un enfocament en l’exploració, la recerca de botins i la supervivència, els jugadors hauran de navegar per àrees intrincadament dissenyades, enfrontar-se a desafiaments i descobrir secrets en un atractiu ambient de ciència-ficció.

Amb la incorporació d’aquests nous títols a la llista del Xbox Game Pass, diversos jocs s’estan preparant per marxar. S’encoratja als jugadors a gaudir de títols com Death Stranding, Edge of Eternity, Midnight Fight Express i Total War: Warhammer III abans que siguin eliminats de la biblioteca el 15 d’agost. Els membres poden aprofitar un descompte de fins al 20% amb la seva subscripció per mantenir aquests jocs a la seva col·lecció personal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.