Nintendo PlayStation Xbox

Operation Wolf Returns: First Mission farà el seu retorn el 21 de setembre

L’aclamada modernització del clàssic Rail Shooter de TAITO, coneguda com a Operation Wolf Returns: First Mission, ha confirmat la seva data de llançament pel 21 de setembre de 2023. Els aficionats podran experimentar aquest títol nostàlgic en format físic, disponible per a les plataformes PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Microids, la companyia darrere del projecte, s’enorgulleix d’anunciar aquest emocionant llançament, que ret homenatge al joc arcade icònic llançat per TAITO el 1987. Aquesta reinterpretació, desenvolupada per l’estudi Virtuallyz Gaming amb seu a França, s’ha mantingut fidel a l’essència de l’original mentre introdueix una nova direcció artística.

El joc submergeix els jugadors en una experiència d’acció sense pausa, portant-los de tornada a l’època de les pel·lícules d’acció dels anys 80. Els jugadors assumiran el paper d’un agent especial en una lluita contra una organització criminal liderada pel misteriós General Viper. La trama se centra a desmuntar l’organització, destruir la seva nova arma poderosa i rescatar els captius dels seus campaments.

Les característiques clau inclouen una campanya de sis nivells per a un o dos jugadors, un mode de supervivència amb onades interminables d’enemics i una varietat d’armes, com a subfusells, escopetes i llançagranades. A més, l’edició física d’Operation Wolf Returns: First Mission inclourà el joc en si, un emblema brodat i un full amb adhesius, la qual cosa afegeix un toc col·leccionable a l’experiència.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.