Nintendo

WayForward estrena Xtreme Sports a Nintendo Switch

L’estudi de videojocs independent WayForward ha anunciat el llançament de Xtreme Sports a l’eShop de Nintendo Switch. L’RPG d’esports d’acció, originalment dissenyat pel director de la sèrie Shantae, Matt Bozon, ja està disponible per 9,99 euros. La versió de Switch és una adaptació de l’original de Game Boy Color, amb funcions afegides com una galeria d’art, estats de desament i diverses opcions de visualització.

Xtreme Sports, llançat per primera vegada l’any 2000, permet als jugadors controlar els personatges Guppi o Fin mentre competeixen en cinc esdeveniments plens d’adrenalina a Xtreme Island. El joc també presenta un element d’exploració, amb els jugadors capaços de descobrir camins secrets i desafiaments ocults a l’illa tropical.

A més de la versió digital, Xtreme Sports també estarà disponible com a edició física de Switch de la mà de Limited Run Games. Així com a cartutx de reproducció jugable en el maquinari de Game Boy Color. S’espera que aquestes versions siguin lliurades als jugadors en els mesos vinents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.