Ordinador

Dos jocs populars, disponibles de forma gratuïta a l’Epic Games Store

Dos jocs populars, disponibles de forma gratuïta a l’Epic Games Store

Epic Games ofereix actualment dos títols aclamats, Bloons TD6 i Loop Hero, per a la descàrrega gratuïta. Aquesta oferta de temps limitat permet als jugadors ampliar les seves llibreries sense cap compromís financer, oferint l’oportunitat d’experimentar els reptes estratègics de Bloons TD6 i les mecàniques úniques de Loop Hero.

Bloons TD6

Desenvolupat per Ninja Kiwi, Bloons TD6 és un joc de defensa de torres que ha aconseguit una base de fans significativa des del seu llançament. Els jugadors tenen la tasca de col·locar estratègicament diferents tipus de torres equipades amb diverses habilitats per repel·lir onades de globus de colors que intenten trencar les seves defenses. Amb una varietat de mapes, torres i rutes d’actualització, Bloons TD6 ofereix una experiència de jugabilitat diversa i atractiva que agrada tant als jugadors casuals com als més assidus.

Loop Hero

Publicat per Four Quarters, Loop Hero ofereix una barreja distintiva d’elements roguelike i d’estratègia. En aquest títol innovador, els jugadors controlen indirectament el viatge d’un heroi manipulant l’entorn pel qual es desplacen. A mesura que els jugadors col·loquen cartes de terreny, l’heroi explora automàticament el bucle, enfrontant-se a batalles, recollint recursos i enfrontant-se a desafiaments. Aquest bucle de jugabilitat únic ha captivat els jugadors oferint una presa refrescant sobre les mecàniques tradicionals de joc de rol i construcció de mons.

Com amb totes les ofertes gratuïtes de l’Epic Games Store, s’anima als jugadors interessats a reclamar les seves còpies ràpidament, ja que la disponibilitat d’aquests jocs gratuïts és per un temps limitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.