Ordinador

Marvelous estrena Ninja or Die: Shadow of the Sun a PC

Marvelous Europe ha llançat oficialment Ninja or Die: Shadow of the Sun, un joc desenvolupat per Nao Games, per a PC. Els jugadors ara poden adquirir el joc a través de Steam, submergint-se en un món ple de castells shogun, trampes màgiques i assassins amb paracaigudes.

A Ninja or Die: Shadow of the Sun, els jugadors assumeixen el paper d’un carterista que es transforma en un ninja amb una mobilitat ràpida com un llamp després d’un esdeveniment cataclísmic al Japó d’Edo. El joc pren inspiració del folklore japonès i ofereix una experiència intensa de plataformes de precisió violenta que combina perfectament la velocitat extrema amb controls senzills d’un sol botó.

El joc presenta un repartiment divers de personatges, incloent-hi un venedor de ramen convertit en samurai i una Maiko transformada en Geisha assassina, tots navegant per un món caòtic i enigmàtic. Mentre els jugadors es relacionen amb el joc, es veuen immersos en un captivador bucle de caos, generant preguntes sobre els motius de la seva transformació i les forces en joc.

Ninja or Die: Shadow of the Sun es pot adquirir a través de Steam a un preu de 14,99 €. Per celebrar el seu llançament, s’ofereix un descompte del 10% durant la primera setmana.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.