Ordinador

Verses of Enchantment, combina poesia i estratègia

Nachtvlam ha llançat la seva darrera creació, Verses of Enchantment, un joc de construcció de baralles roguelike amb un toc poètic, a PC a través de Steam. Ambientat en un món de fantasia del segle XVIII, el joc ofereix als jugadors una experiència de mags i bruixots utilitzant poesia generada per IA impregnada de màgia.

Amb un preu de 19,50 €, amb un descompte exclusiu del 20% al llançament, Verses of Enchantment s’inspira en la literatura clàssica, les arts i jocs de cartes reconeguts com ara Slay the Spire, Monster Train i Hearthstone. Ibe Denaux, el desenvolupador principal de Nachtvlam, va fer èmfasi en la integració de tecnologies ètiques d’IA, que complementen la creativitat humana en lloc de reemplaçar-la.

Els jugadors assumeixen el paper d’un jove mag en un món on la màgia està incorporada en cartes. Amb cinc escoles diferents de màgia per explorar, recullen encanteris i construeixen un dipòsit d’habilitats màgiques. El joc ofereix diferents modes, on els jugadors participen en combats estratègics de construcció de baralles. La poesia generada per IA influeix en les batalles, amb els jugadors desplegant estratègicament encanteris de la seva col·lecció de cartes per superar els rivals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.