Nintendo PlayStation Xbox

Slaps and Beans 2 arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation

Trinity Team, Buddy Productions i ININ han anunciat el proper llançament de Slaps and Beans 2, un joc inspirat en la icònica parella de pel·lícules Bud Spencer i Terence Hill. El joc està previst per al 22 de setembre de 2023 i estarà disponible tant en formats digital com en format físic. Les reserves ja estan obertes per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, amb un llançament digital per a Xbox també en preparació.

Slaps and Beans 2 continua la saga plena d’acció des d’on ho va deixar el seu predecessor, amb una gamma de funcionalitats noves i millorades. El joc introdueix un sistema de combat renovat, que permet als jugadors executar combinacions intricades i gaudir d’una experiència de lluita personalitzada. Les habilitats i les fortaleses distintives de Bud Spencer i Terence Hill estan meticulosament incorporades al joc, mostrant els seus trets característics. S’integren diversos tipus d’adversaris i elements ambientals per augmentar la varietat de la lluita. A més, s’introdueix una sèrie de minijocs nous, assegurant la rejugabilitat dins d’una secció dedicada als jocs de festa. Aquesta secció permet que fins a quatre jugadors participin en reptes simultanis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.