Nintendo PlayStation Xbox

Slaps and Beans 2 arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation

Trinity Team, Buddy Productions i ININ han anunciat el proper llançament de Slaps and Beans 2, un joc inspirat en la icònica parella de pel·lícules Bud Spencer i Terence Hill. El joc està previst per al 22 de setembre de 2023 i estarà disponible tant en formats digital com en format físic. Les reserves ja estan obertes per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, amb un llançament digital per a Xbox també en preparació.

Slaps and Beans 2 continua la saga plena d’acció des d’on ho va deixar el seu predecessor, amb una gamma de funcionalitats noves i millorades. El joc introdueix un sistema de combat renovat, que permet als jugadors executar combinacions intricades i gaudir d’una experiència de lluita personalitzada. Les habilitats i les fortaleses distintives de Bud Spencer i Terence Hill estan meticulosament incorporades al joc, mostrant els seus trets característics. S’integren diversos tipus d’adversaris i elements ambientals per augmentar la varietat de la lluita. A més, s’introdueix una sèrie de minijocs nous, assegurant la rejugabilitat dins d’una secció dedicada als jocs de festa. Aquesta secció permet que fins a quatre jugadors participin en reptes simultanis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content