Nintendo

Nintendo reprèn el joc en línia de Wii U per a Splatoon i Mario Kart 8

En un recent comunicat de premsa, Nintendo ha anunciat la conclusió del període de manteniment dels jocs de Wii U Splatoon i Mario Kart 8. El manteniment, iniciat el març de 2023, es va dur a terme per abordar una vulnerabilitat que s’havia identificat en la funcionalitat de joc en línia d’aquests títols populars.

L’empresa ha declarat que s’ha solucionat amb èxit el problema, permetent la represa del joc en línia tant per a Splatoon com per a Mario Kart 8. Els jugadors podran tornar a gaudir de les experiències multijugador que ofereixen aquests jocs. Per accedir a les funcionalitats en línia restaurades, els jugadors hauran de descarregar una nova actualització per a cada títol.

Nintendo ha expressat el seu lament per la durada prolongada del manteniment i ha reconegut la paciència demostrada per la comunitat de jugadors durant aquest període. La data programada per a la represa del servei en línia és el 3 d’agost de 2023. Es recomana als jugadors assegurar-se de tenir les actualitzacions a temps per gaudir d’un joc en línia sense interrupcions.

No obstant això, Nintendo també ha advertit que, en cas de complicacions imprevistes o problemes en el futur, podria ser necessari interrompre els serveis de joc en línia de Splatoon i Mario Kart 8 amb poc preavís. En aquest escenari, és important assenyalar que el joc fora de línia romandrà intacte i continuarà estant disponible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.