Ordinador PlayStation Xbox

REMNANT II aconsegueix un milió d’unitats venudes

En un assoliment remarcable, REMNANT II ha aconseguit la important fita de vendre més d’un milió de unitats a través de diverses plataformes, incloent-hi PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5, segons ha anunciat oficialment Gearbox Publishing. A continuació del seu predecessor, REMNANT: From the Ashes, la seqüela no només ha assolit aclamació massiva sinó que també ha trencat rècords anteriors de la franquícia duplicant el nombre de jugadors simultanis en el llançament.

David Adams de Gunfire Games va expressar la seva gratitud dient: “A tots els qui ens han ajudat a aconseguir aquest increïble èxit, gràcies pel vostre suport. Aquesta ha estat una llarga caminada per a nosaltres i no podríem estar més contents de veure els fans gaudint tant d’un joc en què hem posat el cor i l’ànima.”

Yoon Im de Gearbox Publishing va compartir el seu orgull en aquest assoliment, afirmant: “REMNANT II ha superat les nostres expectatives. Com un èxit comercial i crític, estem increïblement orgullosos de l’equip de Gunfire Games i de tots nosaltres a Gearbox Publishing que hem donat vida a aquest títol. Tan emocionats com estem, estem increïblement agraïts a la comunitat de Remnant que ens ha donat suport a nosaltres i a l’equip de Gunfire durant el desenvolupament. Als nous fans de Remnant que s’han unit a la nostra comunitat en l’última setmana, estem encantats que hagueu vingut en aquesta jornada amb nosaltres.”

Per commemorar l’assoliment remarcable de REMNANT II en superar la marca d’un milió d’unitats venudes, Gearbox Publishing i Gunfire Games han llançat un tràiler.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.