Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SEGA presenta novetats de Sonic Superstars i Sonic Frontiers

SEGA presenta novetats de Sonic Superstars i Sonic Frontiers

SEGA va fer acte de presència a l’escenari durant la transmissió en directe de la gamescom, presentada per Geoff Keighley, per presentar dos nous tràilers de Sonic Superstars i Sonic Frontiers.

Sonic Superstars

Sonic Superstars, que es llançarà el 17 d’octubre de 2023, ja es pot reservar tant digitalment com físicament per a les consoles PlayStation 5 i PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC, a partir de 59,99 euros.

El tràiler més recent de Sonic Superstars ofereix una visió detallada de la jugabilitat de l’aventura que s’aproxima, destacant les característiques de cooperació local i el Mode de Batalla. Ara els jugadors poden embarcar-se en tota la campanya amb fins a tres companys mitjançant el mode de cooperació local, que permet entrar i sortir en qualsevol moment. Alternativament, poden enfrontar-se a desafiaments en línia amb fins a set jugadors o en mode fora de línia amb tres jugadors mitjançant el nou Mode de Batalla.

A més, SEGA va revelar l’edició Digital Deluxe de Sonic Superstars, que es ven a 69,99 euros, i inclourà el joc base, un paquet de diversió LEGO amb disfresses de personatges d’Amy, Tails i Knuckles, així com nivells per al Mode de Batalla. El contingut addicional inclou una disfressa única de Sonic Rabbit que mostra el disseny original del personatge de Sonic, peces de Mecha Sonic dissenyades per al Mode de Batalla, fons exclusius, un llibre d’art digital i una mini-BO.

El joc convida els jugadors a aventurar-se per les encisadores Illes Northstar, presentant una perspectiva fresca de la jugabilitat clàssica d’acció de Sonic a altes velocitats. Sonic, Tails, Knuckles i Amy Rose són els protagonistes, armats amb nous Poderis d’Emerald que permeten moviment i atacs dinàmics. La seva missió és evitar que el Dr. Eggman, Fang i un nou enigmàtic adversari transformin les colossals criatures de l’illa en Badniks.

Sonic Frontiers

A més, Sonic Frontiers rebrà la seva tercera actualització de contingut gratuïta el 28 de setembre. L’actualització, anomenada Final Horizon, inclourà nous continguts de la història, nous desafiaments i la inclusió de Tails, Amy i Knuckles com a personatges jugables. Sonic Frontiers ja està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.