PlayStation

PlayStation Portal arribarà al mercat amb un preu de 219,99 euros

PlayStation està a punt de llançar el seu primer dispositiu dedicat al joc remot, el PlayStation Portal, més endavant aquest any a un preu de 219,99 euros.

El PlayStation Portal ofereix una pantalla LCD de 8 polzades amb resolució de 1080p i inclou característiques del DualSense, com ara retroalimentació hàptica. El dispositiu està destinat a permetre als jugadors jugar a jocs de la PS5 en una pantalla separada, connectant de manera remota amb la PS5 a través de Wi-Fi. El producte està previst que s’estreni més endavant aquest any i estarà disponible per a la reserva aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.