Nintendo PlayStation

Train Valley Collection s’estrenarà en format físic

L’esperada sèrie de jocs Train Valley s’amplia cap a noves plataformes gràcies a una emocionant col·laboració entre Numskull Games i BlitWorks Games. L’editora independent Numskull Games ha anunciat el llançament de Train Valley Collection – Edició Deluxe en format físic per a consoles a Europa. Aquest llançament inclourà el Train Valley 1 i el Train Valley 2, juntament amb contingut addicional (DLC), oferint als jugadors una experiència ferroviària única.

La col·lecció, que estarà disponible l’octubre de 2023 per a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation 4, es presenta en dues edicions: estàndard i Edició Deluxe. L’Edició Deluxe inclourà no només els jocs i el DLC, sinó també un diorama de paper i un joc de trens de 4 peces.

Els jugadors podran submergir-se en desafiaments de trencaclosques logístics mentre construeixen intrincades xarxes de vies fèrries, túnels i ponts per connectar ciutats de manera eficient. La Col·lecció Train Valley ofereix modes de joc variats, com ara història, aleatori, empresarial i un mode sandbox relaxant. Amb més de 30 locomotores i 60 tipus de vagons disponibles en diverses ubicacions arreu del món, els amants dels jocs d’estratègia i trencaclosques trobaran una experiència de joc captivadora.

Les edicions físiques de la Col·lecció Train Valley ja estan disponibles per a la precomanda, i la seva data de llançament està programada per al 23 d’octubre de 2023. Els entusiastes dels jocs de trens i l’estratègia poden esperar una emocionant aventura ferroviària en aquestes populars consoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content