Nintendo PlayStation

Train Valley Collection s’estrenarà en format físic

L’esperada sèrie de jocs Train Valley s’amplia cap a noves plataformes gràcies a una emocionant col·laboració entre Numskull Games i BlitWorks Games. L’editora independent Numskull Games ha anunciat el llançament de Train Valley Collection – Edició Deluxe en format físic per a consoles a Europa. Aquest llançament inclourà el Train Valley 1 i el Train Valley 2, juntament amb contingut addicional (DLC), oferint als jugadors una experiència ferroviària única.

La col·lecció, que estarà disponible l’octubre de 2023 per a les plataformes Nintendo Switch i PlayStation 4, es presenta en dues edicions: estàndard i Edició Deluxe. L’Edició Deluxe inclourà no només els jocs i el DLC, sinó també un diorama de paper i un joc de trens de 4 peces.

Els jugadors podran submergir-se en desafiaments de trencaclosques logístics mentre construeixen intrincades xarxes de vies fèrries, túnels i ponts per connectar ciutats de manera eficient. La Col·lecció Train Valley ofereix modes de joc variats, com ara història, aleatori, empresarial i un mode sandbox relaxant. Amb més de 30 locomotores i 60 tipus de vagons disponibles en diverses ubicacions arreu del món, els amants dels jocs d’estratègia i trencaclosques trobaran una experiència de joc captivadora.

Les edicions físiques de la Col·lecció Train Valley ja estan disponibles per a la precomanda, i la seva data de llançament està programada per al 23 d’octubre de 2023. Els entusiastes dels jocs de trens i l’estratègia poden esperar una emocionant aventura ferroviària en aquestes populars consoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.