Ordinador PlayStation Xbox

Parcel Corps mostra la seva jugabilitat en un nou tràiler

Parcel Corps mostra la seva jugabilitat en un nou tràiler

Billy Goat Entertainment, la desenvolupadora de Parcel Corps, ha llançat un nou tràiler de jugabilitat per oferir una visió del joc. El tràiler, revelat durant el Future Games Show a la Gamescom, destaca les mecàniques de jugabilitat que els jugadors poden esperar.

A Parcel Corps, els jugadors assumiran el paper de missatgers amb bicicleta que naveguen per la ciutat de New Island. El tràiler mostra una varietat de moviments, com ara wallrides, slides, grinds i maniobres aèries. Parcel Corps promet una experiència d’alta energia amb la seva barreja única de personatges excèntrics, sàtira incisiva i la representació de condicions laborals desafiants.

Amb els vibrants carrers de New Island com a escenari, els jugadors s’afiliaran a una de les tres corporacions de missatgeria amb bicicleta que competeixen per la supremacia al mercat. La intensa rivalitat implica batalles per a la quota de mercat, influència i guanys moderats. La narrativa pren un gir quan l’ambiciós CEO de Polar Petroleum PLC, Rich Villainé, entra en escena amb aspiracions polítiques que entren en conflicte amb els interessos dels missatgers amb bicicleta de New Island.

Està previst que Parcel Corps es llanci a PC, PS5 i Xbox Series X|S el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.