Ordinador PlayStation Xbox

Cyberpunk 2077 mostra un nou tràiler de Phantom Liberty

CD PROJEKT RED va presentar un nou tràiler durant la gala d’obertura de la gamescom, mostrant les properes característiques de Cyberpunk 2077. El tràiler va introduir afegits de l’expansió Phantom Liberty i de l’actualització gratuïta 2.0. Yuliia Pryimak, Dissenyadora de Jugabilitat de CD PROJEKT RED, va parlar sobre el contingut del tràiler juntament amb Geoff Keighley.

El tràiler va destacar elements exclusius de l’expansió Phantom Liberty, com l’arbre de talents Relic, que ofereix diverses habilitats poderoses per a nous estils de joc i construccions de personatge. També es va revelar una nova ubicació, Dogtown, amb esdeveniments dinàmics, missions, concerts, articles de roba, armes i ciberware.

A més, el sistema de recompenses va ser redissenyat, introduint noves recompenses impactants per a derrocaments d’enemics inventius. La millora de la IA enemics enriqueix la dinàmica del combat. Es va realitzar una actualització notable al sistema de la policia, amb una IA millorada que fa que la NCPD reaccioni de manera realista a les accions del jugador, establint controls de carretera i dedicant-se a persecucions agressives. Es va introduir el combat de vehicles, permetent als jugadors disparar i piratejar vehicles enemics mentre condueixen.

Totes aquestes característiques, incloent-hi la reestructuració de l’arbre de talents, la revisió del sistema de la policia i el combat de vehicles, formaran part de l’actualització gratuïta 2.0 per a Cyberpunk 2077 a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC.

L’expansió Phantom Liberty es llançarà el 26 de setembre a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC. Els jugadors assumeixen el paper de V, un mercenari millorat cibernèticament, que s’endinsa en un món d’espionatge i intriga política. Idris Elba interpreta l’agent adormit Solomon Reed a l’expansió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.