Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Pizza Possum es llançarà el 28 de setembre

Cosy Computer, en col·laboració amb Raw Fury, ha anunciat el proper llançament de Pizza Possum el 28 de setembre de 2023. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PC a través de Steam, Xbox Series S|X, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Pizza Possum convida els jugadors a participar en una divertida acció de fet i amagar, ambientada en el marc d’un encantador poble costaner. La premissa del joc implica robatori d’aliments, on els jugadors s’esforçaran per consumir tanta cuina deliciosa com sigui possible mentre evadeixen guàrdies vigilants. L’objectiu és navegar per l’entorn amb agilitat àgil, gaudint d’una barreja d’emoció d’estil arcade i tàctiques astutes.

Els jugadors tenen l’opció d’emprendre el joc sols o acompanyats d’un company, gaudint de funcionalitats multijugador locals i de Steam Remote Play Together. El món insular en 3D ple d’encant serveix com a escenari perquè els jugadors s’endinsin en les seves aventures culinàries. Per millorar l’experiència de joc, es poden desbloquejar una sèrie d’eines úniques, com bombes de fum i guants de boxa, que proporcionen ajuda durant les escapades audaces.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content