Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SQUARE ENIX desvetlla noves característiques de Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai

SQUARE ENIX ha revelat nous detalls sobre el proper videojoc d’acció de rol, Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai. El joc introduirà un complet Mode Història, permetent als jugadors reviure moments clau de la sèrie animada DRAGON QUEST The Adventure of Dai. Aquest mode no només presentarà batalles, sinó que també incorporarà escenes i seqüències per recrear parts icòniques de la sèrie.

Per satisfer les diferents preferències dels jugadors, el joc oferirà un nivell de dificultat que proporcionarà una experiència més centrada en la història amb menys desafiament. A més, s’ha revelat un nou mecanisme d’enfortiment anomenat “Records de Vincle”. Aquesta mecànica utilitza escenes famoses de DRAGON QUEST The Adventure of Dai per empoderar els quatre herois principals: Dai, Popp, Maam i Hyunckel. Els jugadors podran obtenir nous Records de Vincle avançant en el Mode Història o participant en el Temple de la Recollida. Equipar aquests records millora els personatges de maneres diferents, amb efectes que es fan més forts a mesura que els personatges pugen de nivell. Els records es presenten en raritats de Plata, Or i Platí, amb efectes únics lligats als Records de Vincle de Platí.

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai està disponible per a reservar en format digital a diverses plataformes, incloent-hi PS5, PS4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam i la Microsoft Store. Les reserves per a la versió de Nintendo Switch estaran disponibles més endavant.