PlayStation

Es filtra un vídeo de la suposada PlayStation 5 Slim

En un gir sorprenent dels esdeveniments, l’usuari de Twitter @BwE_Dev ha compartit un vídeo afirmant mostrar el suposat model PlayStation 5 “Slim“. La filtració arriba després de mesos d’especulació sobre l’existència d’una versió més compacta de la popular consola. Cal destacar que el model mostrat al vídeo no ha estat anunciat oficialment per Sony, i li falta un nom oficial.

El vídeo mostra el que sembla ser una versió més petita de la PlayStation 5. La suposada PlayStation 5 Slim al vídeo presumeix d’un disseny elegant i d’un factor de forma reduït, que sembla adreçar-se als jugadors que prioritzen l’estètica d’estalvi d’espai. No obstant això, com amb qualsevol filtració, la seva autenticitat ha de ser tractada amb precaució.

Els rumors sobre la PlayStation 5 Slim han estat circulant dins durant un temps ara, amb especulacions que sorgeixen atès el precedent establert per les generacions anteriors de consoles PlayStation.

Sony encara no ha comentat sobre el vídeo filtrat i, fins ara, no s’ha fet cap anunci oficial sobre un model PlayStation 5 Slim. La comunitat de jugadors roman dividida sobre la credibilitat de la filtració, amb alguns expressant escepticisme i altres debatent amb interès les implicacions potencials d’una opció PlayStation 5 més compacta.

És important recordar que les filtracions d’aquesta naturalesa a vegades poden ser prototips que mai veuen la llum del dia. Fins que Sony emeti un comunicat oficial o confirmació, es recomana als jugadors abordar el vídeo filtrat i les discussions relacionades amb una perspectiva equilibrada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content