Nintendo

L’RPG d’estratègia isomètrica Rainbow Skies ja disponible a la Nintendo Switch

Eastasiasoft ha llançat el seu RPG d’estratègia isomètrica, Rainbow Skies, a la plataforma Nintendo Switch. Amb un preu de 19,99 euros, els jugadors ara poden endinsar-se en un món colorit, ple de masmorres i mecàniques tradicionals de combat per torns.

Amb un univers dinàmic, Rainbow Skies presenta als jugadors la història de Damion, un aspirant a domador de monstres, la cuineta del qual pren un gir inesperat a causa d’una sèrie de contratemps. A mesura que es desenvolupen els esdeveniments, Damion i el seu examinador Layne es veuen involucrats en un conflicte entre dues superpotències rivals.

El joc ofereix un entorn meticulosament creat ple de masmorres i batalles estratègiques tradicionals per torns. Els jugadors poden domesticar una varietat de monstres captivadors i empunyar una impressionant selecció d’armes, equipament i habilitats per personalitzar els seus personatges. Missions secundàries captivadores, viles animades i secrets amagats enriqueixen encara més l’experiència.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content