Nintendo

L’RPG d’estratègia isomètrica Rainbow Skies ja disponible a la Nintendo Switch

Eastasiasoft ha llançat el seu RPG d’estratègia isomètrica, Rainbow Skies, a la plataforma Nintendo Switch. Amb un preu de 19,99 euros, els jugadors ara poden endinsar-se en un món colorit, ple de masmorres i mecàniques tradicionals de combat per torns.

Amb un univers dinàmic, Rainbow Skies presenta als jugadors la història de Damion, un aspirant a domador de monstres, la cuineta del qual pren un gir inesperat a causa d’una sèrie de contratemps. A mesura que es desenvolupen els esdeveniments, Damion i el seu examinador Layne es veuen involucrats en un conflicte entre dues superpotències rivals.

El joc ofereix un entorn meticulosament creat ple de masmorres i batalles estratègiques tradicionals per torns. Els jugadors poden domesticar una varietat de monstres captivadors i empunyar una impressionant selecció d’armes, equipament i habilitats per personalitzar els seus personatges. Missions secundàries captivadores, viles animades i secrets amagats enriqueixen encara més l’experiència.