Ordinador

Relic Hunters Legend s’estrenarà en accés anticipat el 25 de setembre

Relic Hunters Legend s’estrenarà en accés anticipat el 25 de setembre

Rogue Snail, en col·laboració amb Gearbox Publishing, ha revelat que Relic Hunters Legend, està a punt de llançar la seva fase d’accés anticipat el 25 de setembre de 2023. Disponible a Steam, el joc ofereix als jugadors l’oportunitat d’embarcar-se en una aventura com a part d’una tripulació diversa de cercadors de relíquies. Els jugadors poden participar en missions multijugador en línia de fins a 4 jugadors i aventures individuals basades en la història, tot això ambientat en un univers que s’estén per la galàxia. L’objectiu és derrotar el Duc Ducan mitjançant la recopilació d’equipament potent.

Les edicions d’accés anticipat i el paquet de contingut del joc es poden afegir a la llista de desitjos a Steam per a PC. En el moment del llançament, estaran disponibles dues edicions: l’Edició Rebel (14,99 €) que inclou el joc bàsic, una insígnia d’Accés Anticipat, i el Paquet d’Actualització de Contingut Heroic (19,99 €), que incorpora contingut digital com una bandera de jugador daurada, un còmic digital de 120 pàgines, un paquet exclusiu d’Accés Anticipat, un accessori per als personatges jugables, vestits temàtics daurats per als personatges jugables i un vestit temàtic d’estrelles per a Seven. Per a aquells que busquin l’experiència completa, l’Edició Llegendària (34,99 €) combina l’Edició Rebel i el Paquet d’Actualització de Contingut Heroic.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.