Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Thunderful anuncia el seu pròxim joc: Worldless

Thunderful, Coatsink i Noname Studios han presentat el seu proper joc, Worldless, amb un tràiler. Aquest joc està programat per ser llançat el 4 d’octubre i ara estarà disponible no només a Xbox i PC, com s’havia anunciat prèviament, sinó també a PlayStation i Nintendo Switch.

Amb una ambientació única i abstracta, Worldless ofereix als jugadors un joc d’aventures que fusiona combats d’acció per torns, plataformes estil metroidvania i millores al més pur estil RPG. El sistema de combat del joc requereix una combinació d’estratègia i execució ben sincronitzada, complementat per un arbre de capacitats intrincat que enriqueix les possibilitats de combat i es relaciona amb els temes de creixement i comprensió del joc.

L’escenari del joc es desenvolupa en una existència indefinida, on entitats enigmàtiques amb objectius oposats col·lideixen. Mentre una facció s’aferra a la seva virtut innata i l’altra persegueix la seva pròpia desaparició, el conflicte esdevé inevitable, impulsant els jugadors cap a una batalla per la transcendència.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.