Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Thunderful anuncia el seu pròxim joc: Worldless

Thunderful, Coatsink i Noname Studios han presentat el seu proper joc, Worldless, amb un tràiler. Aquest joc està programat per ser llançat el 4 d’octubre i ara estarà disponible no només a Xbox i PC, com s’havia anunciat prèviament, sinó també a PlayStation i Nintendo Switch.

Amb una ambientació única i abstracta, Worldless ofereix als jugadors un joc d’aventures que fusiona combats d’acció per torns, plataformes estil metroidvania i millores al més pur estil RPG. El sistema de combat del joc requereix una combinació d’estratègia i execució ben sincronitzada, complementat per un arbre de capacitats intrincat que enriqueix les possibilitats de combat i es relaciona amb els temes de creixement i comprensió del joc.

L’escenari del joc es desenvolupa en una existència indefinida, on entitats enigmàtiques amb objectius oposats col·lideixen. Mentre una facció s’aferra a la seva virtut innata i l’altra persegueix la seva pròpia desaparició, el conflicte esdevé inevitable, impulsant els jugadors cap a una batalla per la transcendència.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content