Mòbil

Pokémon Masters EX celebra el quart aniversari amb nou contingut

DeNA, en col·laboració amb The Pokémon Company, ha iniciat les festivitats pel quart aniversari de Pokémon Masters EX. La commemoració introdueix una sèrie de noves mecàniques de batalla, esdeveniments, regals i bons d’entrada. Com a punt destacat, els jugadors poden anticipar l’arribada de Red (Campió) i Articuno, Leaf (Campió) i Moltres, i Blue (Campió) i Zapdos al joc.

Aquests tres duets són parells de sincronització mestre, que atorguen habilitats passives mestres que reforcen tot l’equip de jugadors. Destacablement, són els primers parells de sincronització que incorporin el nou Rol EX introduït recentment, oferint als jugadors un augment instantani d’estadístiques. Quan es millora un parell de sincronització amb el Paper EX a 6★ EX, poden executar un moviment de sincronització potenciat.

A més, un esdeveniment narratiu al joc titulat “Neo Champions: Three Trainers, Three Minds”, que posa en relleu aquests parells de sincronització, estarà actiu fins a l’1 d’octubre. Els jugadors poden embarcar-se en una aventura al costat del Trio de Poble Paleta format per Red, Leaf i Blue.

Altres actualitzacions de contingut ara accessibles:

Conclusió de l’Arc dels Vilans

La conclusió de l’Arc dels Vilans del mode Història Principal té lloc amb l’afegit del Capítol Final, que ofereix una conclusió èpica a una història original amb vilans icònics de diverses regions.

Més Formes d’Obtenir Entrenadors i Pokémon

Hi ha múltiples oportunitats disponibles per als jugadors per afegir parells de sincronització als seus equips, per atraure tant els nous jugadors com als que tornen.

Victor & Spectrier

Un parell de sincronització de tipus Fantasma que els jugadors poden obtenir en completar el primer nivell de la història de l’esdeveniment especial de parells de sincronització: Victor & Spectrier, disponible fins al 29 de setembre. Aquests parells de sincronització tenen el paper únic de Camp, millorant els atacs de tipus Fantasma la primera vegada que fan servir el seu moviment de sincronització.

Bons d’Entrada

Els jugadors que iniciïn la sessió des d’ara fins al 14 de setembre rebran un Tiquet de Distribució de 10 parells cada dia durant deu dies, que equival a un total de 100 distribucions de parells de sincronització. Aquests tiquets han de ser utilitzats abans del 21 de setembre.

Fins a 4.000 Gemmes a través de Bons d’Entrada

Per celebrar el Quart Aniversari, els jugadors que iniciïn la sessió durant set dies fins al 6 de setembre a les 10:59 p. m. hora del Pacífic podran recollir fins a 4.000 Gemmes, suficients per afegir fins a 14 parells de sincronització als seus equips.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.