Nintendo

S’acosta el proper Pokémon Presents

Els cors dels entrenadors Pokémon d’arreu del món bateguen al uníson mentre s’apropa el pròxim Pokémon Presents. El compte enrere ha començat i els fans estan ansiosos per descobrir quines emocionants sorpreses els esperen aquesta vegada. Amb una durada de gairebé 35 minuts, l’esdeveniment promet compartir tota mena de novetats per als seguidors de la franquícia.

El canal oficial de Pokémon a YouTube serà la plataforma d’elecció per l’emissió, programada per al 8 d’agost a les 15:00. Els rumors i les especulacions són al seu màxim, i els seguidors esperen ansiosament les novetats que podrien canviar el panorama Pokémon.

Des del anunci de noves espècies de Pokémon fins a avanços de les pròximes entregues dels jocs, els fans estan a l’expectativa de què l’equip de desenvolupament té reservat per a ells. S’espera que es mostrin avenços de les característiques de les pròximes edicions, juntament amb detalls sobre esdeveniments, tornejos i altres activitats que mantindran la comunitat activa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content