Ordinador PlayStation Xbox

Les Tortugues Ninja s’uneixen a Street Fighter 6

L’Evolution Championship Series (EVO) 2023 ha conclòs amb una exhibició d’habilitat i determinació extraordinàries per part dels seus participants. Enmig de la intensa competència, Street Fighter 6 ha ofert als aficionats una emocionant notícia, revelant una propera col·laboració dins del joc que promet injectar una ràfega d’emoció a l’experiència de joc. Les llegendàries Tortugues Ninja Mutants Adolescents estan a punt de deixar la seva empremta a Street Fighter 6, captivant jugadors de tot el món.

A partir del 8 d’agost de 2023, els entusiastes de Street Fighter 6 tindran l’oportunitat d’imbuir els seus avatars amb l’inconfusible estil de les Tortugues Ninja Mutants Adolescents. La col·laboració inclou una sèrie de vestimentes, emoticones i títols temàtics de les TMNT, permetent als jugadors expressar la seva devoció a les Tortugues de manera original i imaginativa. A més, els jugadors poden millorar el seu entorn dins del joc amb estendards i senyals de les TMNT dins del Battle Hub, el centre social del joc. Per als qui busquen una nota personalitzada, la col·laboració s’estén a la personalització de fons de pantalla mòbils i marcs de càmera, i fins i tot a la transformació dels avatars del World Tour i del Battle Hub en estimats personatges Tortuga. Aquesta emocionant col·laboració aporta una nova capa d’emoció i creativitat a l’experiència de Street Fighter 6.

Nou personatge: A.K.I.

L’EVO també va marcar la introducció d’una nova arribada misteriosa a la plantilla de Street Fighter 6. A.K.I., el 20è personatge jugable del joc, va fer el seu debut amb impactants seqüències cinematogràfiques durant el segment del mode World Tour per a un sol jugador. Els aficionats es van quedar intrigats amb aquesta revelació sorpresa, ja que A.K.I. s’afegeix a la plantilla jugable en el proper llançament de la tardor de 2023. Més detalls sobre A.K.I. i els seus trets únics s’espera que siguin desvetllats pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.