Ordinador PlayStation Xbox

Les Tortugues Ninja s’uneixen a Street Fighter 6

L’Evolution Championship Series (EVO) 2023 ha conclòs amb una exhibició d’habilitat i determinació extraordinàries per part dels seus participants. Enmig de la intensa competència, Street Fighter 6 ha ofert als aficionats una emocionant notícia, revelant una propera col·laboració dins del joc que promet injectar una ràfega d’emoció a l’experiència de joc. Les llegendàries Tortugues Ninja Mutants Adolescents estan a punt de deixar la seva empremta a Street Fighter 6, captivant jugadors de tot el món.

A partir del 8 d’agost de 2023, els entusiastes de Street Fighter 6 tindran l’oportunitat d’imbuir els seus avatars amb l’inconfusible estil de les Tortugues Ninja Mutants Adolescents. La col·laboració inclou una sèrie de vestimentes, emoticones i títols temàtics de les TMNT, permetent als jugadors expressar la seva devoció a les Tortugues de manera original i imaginativa. A més, els jugadors poden millorar el seu entorn dins del joc amb estendards i senyals de les TMNT dins del Battle Hub, el centre social del joc. Per als qui busquen una nota personalitzada, la col·laboració s’estén a la personalització de fons de pantalla mòbils i marcs de càmera, i fins i tot a la transformació dels avatars del World Tour i del Battle Hub en estimats personatges Tortuga. Aquesta emocionant col·laboració aporta una nova capa d’emoció i creativitat a l’experiència de Street Fighter 6.

Nou personatge: A.K.I.

L’EVO també va marcar la introducció d’una nova arribada misteriosa a la plantilla de Street Fighter 6. A.K.I., el 20è personatge jugable del joc, va fer el seu debut amb impactants seqüències cinematogràfiques durant el segment del mode World Tour per a un sol jugador. Els aficionats es van quedar intrigats amb aquesta revelació sorpresa, ja que A.K.I. s’afegeix a la plantilla jugable en el proper llançament de la tardor de 2023. Més detalls sobre A.K.I. i els seus trets únics s’espera que siguin desvetllats pròximament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content