Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Atari es prepara per llançar Quantum: Recharged el 17 d’agost

Atari ha anunciat el proper llançament del seu últim títol, Quantum: Recharged, el qual estarà disponible a partir del 17 d’agost de 2023. El joc estarà disponible a les plataformes de PC mitjançant Steam i Epic, Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, així com les consoles Xbox One i Series X|S.

Quantum: Recharged, una reinterpretació moderna d’un clàssic Arcade, introdueix una jugabilitat millorada amb una varietat de nous enemics i maniobres estratègiques. Els jugadors han de cercar amb habilitat i atrapar grups d’adversaris amb la seva nau per crear zones mortals destructives, una desviació de la jugabilitat basada en armament convencional.

Amb un enfocament en la maniobrabilitat de la nau i el pensament ràpid, Quantum: Recharged ofereix una barreja atractiva d’acció frenètica i resolució de problemes. L’estètica visual del joc es veu realçada, per una banda, sonora original i enèrgica composta per la reconeguda compositora Megan McDuffie.

Quantum: Recharged és fruit de l’esforç col·laboratiu entre Sneakybox i Atari. El seu llançament marca un avenç important en els jocs d’inspiració retro, oferint una fusió de nostàlgia i mecàniques de joc modernes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content