Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Atari es prepara per llançar Quantum: Recharged el 17 d’agost

Atari ha anunciat el proper llançament del seu últim títol, Quantum: Recharged, el qual estarà disponible a partir del 17 d’agost de 2023. El joc estarà disponible a les plataformes de PC mitjançant Steam i Epic, Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, així com les consoles Xbox One i Series X|S.

Quantum: Recharged, una reinterpretació moderna d’un clàssic Arcade, introdueix una jugabilitat millorada amb una varietat de nous enemics i maniobres estratègiques. Els jugadors han de cercar amb habilitat i atrapar grups d’adversaris amb la seva nau per crear zones mortals destructives, una desviació de la jugabilitat basada en armament convencional.

Amb un enfocament en la maniobrabilitat de la nau i el pensament ràpid, Quantum: Recharged ofereix una barreja atractiva d’acció frenètica i resolució de problemes. L’estètica visual del joc es veu realçada, per una banda, sonora original i enèrgica composta per la reconeguda compositora Megan McDuffie.

Quantum: Recharged és fruit de l’esforç col·laboratiu entre Sneakybox i Atari. El seu llançament marca un avenç important en els jocs d’inspiració retro, oferint una fusió de nostàlgia i mecàniques de joc modernes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.