Ordinador PlayStation Xbox

Azucena i Raven formaran part de TEKKEN 8

TEKKEN 8 introdueix dos personatges únics al seu prestigiós elenc. Les noves incorporacions, Azucena i Raven, prometen aportar dinàmiques fresques a la sèrie de jocs de lluita.

Fent el seu debut a TEKKEN 8, Azucena emergeix com una intrigant acaba d’arribar que ve del Perú. Amb el afectuós sobrenom de la «Reina del Cafè», Azucena presumeix d’un passat com a lluitadora d’MMA i representa l’última generació de la família Ortiz, propietària d’una plantació de cafè peruana. Amb l’objectiu de promocionar l’empresa agrícola de la seva família, Azucena posa els seus ulls en el Torneig del Rei del Puny de Ferro. El seu estil de lluita, arrelat a les arts marcials mixtes, es caracteritza per tècniques innovadores, que prioritza maniobres evasives per sobre de les estratègies de bloqueig tradicionals.

Mentrestant, els entusiastes de TEKKEN també celebraran el retorn de Raven. Reconegut pel seu ninjutsu i cops poderosos, Raven presenta als jugadors un conjunt d’eines adaptables. La introducció de la seva distintiva postura impregna les batalles amb un element estratègic, utilitzant clons i teleportació per controlar el ritme de les enfrontaments.

TEKKEN 8, amb el llançament previst per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, aprofita les capacitats tecnològiques d’aquesta generació de consoles per oferir una experiència visualment captivadora.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content