Ressenyes

Ressenya – LEGO 2K Drive

Des de fa dècades, que LEGO ens ha robat el cor amb els seus videojocs, ja siguin amb creacions pròpies com LEGO Island o fins i tot els títols de Bionicle, o amb llicències de tercers com Star Wars o DC Comics. Tot i això, la majoria dels jocs sempre han mantingut una fórmula similar, partint de l’exploració i l’acció. Per sort, en els últims anys hem vist cert interès per part de LEGO de desenvolupar videojocs de diferents gèneres, com ara LEGO Bricktales, LEGO Brawl, o el joc que presentem avui: LEGO 2K Drive.

El gran salt de LEGO a les carreres

Desenvolupat pels experts en jocs esportius Visual Concepts conjuntament amb 2K, LEGO 2K Drive ofereix una àmplia varietat de modes de joc que satisfan tant als aficionats a les curses casuals com als entusiastes més experimentats. Des de emocionants curses, fins a reptes fora de carretera, i fins i tot a desafiaments plens d’acrobàcies. Hi ha alguna cosa per a tothom, fins i tot per aquelles persones que prefereixin explorar el vast món obert que el joc ofereix.

Els controls són intuïtius i responsius, permetent una maniobrabilitat precisa i derrapades satisfactòries. La inclusió de potenciadors i objectes durant les carreres, afegeix una capa addicional d’emoció, fent que cada cursa sigui una experiència dinàmica i imprevisible. Agafant el millor de diferents títols de conducció, com ara la sensació de velocitat, els diferents terrenys, i els objectes esbojarrats, LEGO 2K Drive ofereix un sistema de joc variat i entretingut.

Tot un món LEGO per explorar

Tot i que LEGO 2K Drive no se centra molt en la narrativa, proporciona un marc per a la progressió. Els jugadors s’endinsen en un viatge per esdevenir el campió de curses LEGO definitiu, desbloquejant nous vehicles, pistes i reptes al llarg del camí. Els elements de la història són alegres i serveixen com a rerefons de la jugabilitat més que com a força impulsora. Tot i que els personatges poden fer-se una mica pesats, el seu carisma és indiscutible. Hi ha un fotimer de històries per descobrir, i algunes són realment entretingudes.

Tanmateix, tal com hem comentat, el joc ofereix un extens món per explorar, tot meticulosament detallat amb l’encant LEGO. Com és d’esperar, trobarem diferents objectes col·leccionables amagats. A més, també hi ha una gran selecció d’esdeveniments repartits per tot el mapejat. Aquests esdeveniments, completament variats, ajuden a trencar la monotonia de l’exploració i les carreres, oferint un divertiment. Per si no n’hi hagués prou, LEGO 2K Drive també disposa de diferents minijocs per gaudir en grup.

Però jo només vull competir…

Aquelles persones que prefereixin una experiència més “clàssica”, no cal que pateixin. A banda del mode història, amb el món obert, LEGO 2K Drive també ofereix modes addicionals. En el «Mode Copes», els jugadors poden participar en una sèrie de carreres i participar en un torneig. A més, també s’ofereix la possibilitat de competir en carreres individuals en qualsevol moment. Així doncs, qui vulgui gaudir d’una o dues carreres ràpidament, té aquesta opció, sense haver de desblocar cap circuit. Òbviament, es perdrà gran part del contingut, com ara els esdeveniments secundaris.

Vehicles bloc a bloc

LEGO 2K Drive no seria un joc de LEGO si no es pogués construir, és clar. Per aquest motiu, un dels principals atractius del joc és el sistema de construcció de vehicles. A mesura que juguem, desblocarem diferents vehicles ja construïts. Tanmateix, també desblocarem noves peces que podrem utilitzar per dur a terme les nostres pròpies creacions. Depenent de les parts que fem servir, les estadístiques i funcions es veuran afectades. Cal tenir en compte el tipus de vehicle que estem construint, i no deixar volar del tot la imaginació. Tot i que a vegades, és complicat…

Una de les funcions més benvingudes és el Creators Hub, el qual permet als jugadors compartir les seves creacions amb la comunitat. D’aquesta manera, tothom pot compartir i descarregar els vehicles creats per altres jugadors. Si la teva imaginació és justeta, sempre pots donar un cop d’ull a les creacions dels altres! Per altra banda, si no, també pots donar un cop d’ull als DLC que s’ofereixen, així com el Drive Pass que es va desblocant a poc a poc. Tot i que cal destacar que el joc ja ofereix prou contingut sense haver de pagar de més.

Exquisidament i cúbicament recreat

Visualment, LEGO 2K Drive és tota una delícia. L’estètica LEGO està bellament recreada, amb colors vius, detalls intricats i un encantador estil artístic blocat que captura l’essència de l’univers LEGO. Els entorns són diversos i ben elaborats, des de bulliciosos carrers de la ciutat fins a paisatges de camp verds i luxosos. L’atenció als detalls en els dissenys dels vehicles és encomiable, amb cada peça LEGO col·locada minuciosament. A les consoles de nova generació, així com en ordinadors de gama mitjana/alta, el joc funciona de manera fluida. Mantenint una taxa de fotogrames estable fins i tot durant curses intenses, assegurant una experiència immersiva i visualment agradable.

L’apartat sonor no és res de l’altre món. Els efectes sonors són generalment bons, tot i que la banda sonora no és gaire destacable. El joc compta amb un doblatge ple d’energia i personalitat, que atorga encara més carisma als personatges, que de per si ja disposen de gran personalitat gràcies a les seves animacions.

Conclusió

En resum, LEGO 2K Drive és un joc de curses sòlid que captura l’essència de l’univers LEGO mentre ofereix una experiència de curses entretinguda i immersiva. Amb els seus diversos modes de joc, gràfics ben treballats i un disseny de so suficient, ofereix hores de diversió per a jugadors de totes les edats. Tot i que potser no revoluciona el gènere de curses, sens dubte es distingeix com una incorporació valuosa a la col·lecció de qualsevol aficionat a LEGO.

LEGO 2K Drive

LEGO 2K Drive ofereix una experiència de curses que captura l’encant de l’univers LEGO. Amb una àmplia varietat de modes de joc, controls responsius i detalls meticulosos, ofereix hores de diversió per a jugadors de totes les edats. El sistema de construcció de vehicles i la possibilitat de compartir creacions aporten valor afegit. Tot i no reinventar el gènere, LEGO 2K Drive ofereix un gir divertit en el gènere.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

LEGO 2K Drive ofereix una experiència de curses que captura l’encant de l’univers LEGO. Amb una àmplia varietat de modes de joc, controls responsius i detalls meticulosos, ofereix hores de diversió per a jugadors de totes les edats. El sistema de construcció de vehicles i la possibilitat de compartir creacions aporten valor afegit. Tot i no reinventar el gènere, LEGO 2K Drive ofereix un gir divertit en el gènere.

4.1

Versió analitzada: PC

Còpia del joc proporcionada per 2K Games

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per