Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Strayed Lights ja és jugable en català gràcies al Projecte Ce Trencada

El Projecte Ce Trencada ha assolit una nova fita en la seva tasca de portar la cultura dels videojocs a la llengua catalana. Aquesta vegada, l’equip ha completat la traducció del popular videojoc Strayed Lights, una joc d’exploració i aventura que ha captivat els jugadors arreu del món.

Strayed Lights arriba ara als parlants de català gràcies a l’esforç incansable del Projecte Ce Trencada. Aquesta traducció permetrà als jugadors catalans gaudir de la immersiva història i els intricats enigmes del joc en la seva llengua.

El joc ja està disponible en català a PlayStation, Xbox, Nintendo Switch i PC via Steam, Epic Games i GOG. Aquesta és una gran notícia per a la comunitat de jugadors catalans, que cada vegada té més opcions per gaudir dels seus videojocs preferits en la seva llengua.

El Projecte Ce Trencada continua treballant per a la promoció i la normalització de la llengua catalana en el món dels videojocs. Amb cada nou projecte, l’equip demostra la seva dedicació i compromís amb la cultura catalana. Enhorabona a tots els implicats en aquesta exitosa traducció!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Strayed Lights ja és jugable en catal&ag...

    25/08/2023

    […] Aquesta traducció permetrà als jugadors catalans gaudir de la immersiva història i els intrincats enigmes del joc  […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content