Mòbil

The Library of Babel arriba a l’App Store

Library of Babel HERO ART

Neon Doctrine i Tanooki Games han llançat The Library of Babel en dispositius iOS a través de l’App Store d’Apple. Inspirat en el famós conte curt de Jorge Luis Borges, el joc està ambientat en un món 20.000 anys després de l’extinció de la humanitat, on robots avançats governen una societat amagada en el misteri. La descoberta de la Biblioteca, que conté tots els escrits passats, presents i futurs, pertorba l’ordre i desencadena el caos.

En el joc, els jugadors assumeixen el paper de Ludovik, un protagonista Buscador que investiga un cas d’assassinat a Mesopotàmia. Mentre Ludovik navega per l’avantpostament de mineria de dades de la Colònia durant un estat d’emergència, es col·labora amb Lei per descobrir la veritat darrere de l’assassinat. El viatge porta els jugadors a través de diferents zones, on es troben amb personatges intrigants mentre utilitzen una barreja d’astúcia i intel·ligència per resoldre el tancament enigmàtic de la Biblioteca.

The Library of Babel està disponible a l’App Store per 6,99 euros per a l’accés complet al joc. També es pot adquirir en altres plataformes com Steam, Epic Games Store, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch a diferents preus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.