Nintendo

Absolute Drift Premium Edition ja disponible en format físic per a Nintendo Switch

Meridiem Games, en col·laboració amb Serenity Forge i Funselektor Labs Inc, ha anunciat el llançament de l’edició especial física d’Absolute Drift per a Nintendo Switch. Aquesta entrega, ara disponible a les botigues europees, ofereix als amants dels jocs de carreres l’oportunitat de conèixer el món del drift.

Absolute Drift és un joc de carreres que et desafia a perfeccionar la tècnica del drift mentre explores zones de Free-Roam i competeixes en esdeveniments com Driftkhana, Drifting i Mountain Drifting. Comença com un aprenent i treballa en les teves habilitats fins a convertir-te en un mestre del drift en un món visualment minimalista però captivador.

Aquesta Edició Premium ve acompanyada d’una funda especial amb il·lustracions exclusives i una adhesiu per personalitzar el teu cotxe, oferint als fans una experiència encara més particular.

Absolute Drift – Premium Edition està dissenyat per aprofitar al màxim els comandaments Joy-Con de Nintendo, la qual cosa permet als jugadors gaudir d’una experiència de conducció excepcional a la consola Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content