Nintendo

Absolute Drift Premium Edition ja disponible en format físic per a Nintendo Switch

Meridiem Games, en col·laboració amb Serenity Forge i Funselektor Labs Inc, ha anunciat el llançament de l’edició especial física d’Absolute Drift per a Nintendo Switch. Aquesta entrega, ara disponible a les botigues europees, ofereix als amants dels jocs de carreres l’oportunitat de conèixer el món del drift.

Absolute Drift és un joc de carreres que et desafia a perfeccionar la tècnica del drift mentre explores zones de Free-Roam i competeixes en esdeveniments com Driftkhana, Drifting i Mountain Drifting. Comença com un aprenent i treballa en les teves habilitats fins a convertir-te en un mestre del drift en un món visualment minimalista però captivador.

Aquesta Edició Premium ve acompanyada d’una funda especial amb il·lustracions exclusives i una adhesiu per personalitzar el teu cotxe, oferint als fans una experiència encara més particular.

Absolute Drift – Premium Edition està dissenyat per aprofitar al màxim els comandaments Joy-Con de Nintendo, la qual cosa permet als jugadors gaudir d’una experiència de conducció excepcional a la consola Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.