Nintendo PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Mechs V Kaijus a totes les plataformes el 28 de setembre

Doble Punch Games s’està preparant per llançar Mechs V Kaijus amb el suport de JanduSoft, en diverses plataformes. Programat pel 28 de setembre, el joc estarà disponible per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series. Les reserves per al joc estan actualment obertes.

Mechs V Kaijus, una combinació de defensa de torres i jugabilitat MOBA, convida els jugadors a prendre el paper de comandant d’un escamot de Mechs. Han de posicionar estratègicament torres, trampes i desplegar unitats de suport al camp de batalla per defensar-se contra les hordes de Kaijus implacables. Amb l’addició de les Fàbriques, els jugadors poden muntar exèrcits formidables i desencadenar habilitats potents en un intent de assegurar-se la victòria.

La fusió del joc d’elements MOBA, tàctiques de defensa de la base i mecàniques de tir els diferencia d’altres títols en el gènere. Mechs V Kaijus ofereix una jugabilitat accessible mantenint un alt nivell de desafiament, assegurant una experiència addictiva. Els jugadors, especialment els entusiastes de la defensa de torres i els fans de l’estratègia en temps real ràpida, poden esperar un autèntic test de destresa, especialment en els nivells de dificultat avançats.

El joc està programat per llançar-se a un preu de 12,99 euros a totes les plataformes. Amb la data de llançament molt a la vora, els jugadors de tot el món esperen amb candeletes l’oportunitat de submergir-se en el món ple d’acció de Mechs V Kaijus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.