Nintendo PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Mechs V Kaijus a totes les plataformes el 28 de setembre

Doble Punch Games s’està preparant per llançar Mechs V Kaijus amb el suport de JanduSoft, en diverses plataformes. Programat pel 28 de setembre, el joc estarà disponible per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series. Les reserves per al joc estan actualment obertes.

Mechs V Kaijus, una combinació de defensa de torres i jugabilitat MOBA, convida els jugadors a prendre el paper de comandant d’un escamot de Mechs. Han de posicionar estratègicament torres, trampes i desplegar unitats de suport al camp de batalla per defensar-se contra les hordes de Kaijus implacables. Amb l’addició de les Fàbriques, els jugadors poden muntar exèrcits formidables i desencadenar habilitats potents en un intent de assegurar-se la victòria.

La fusió del joc d’elements MOBA, tàctiques de defensa de la base i mecàniques de tir els diferencia d’altres títols en el gènere. Mechs V Kaijus ofereix una jugabilitat accessible mantenint un alt nivell de desafiament, assegurant una experiència addictiva. Els jugadors, especialment els entusiastes de la defensa de torres i els fans de l’estratègia en temps real ràpida, poden esperar un autèntic test de destresa, especialment en els nivells de dificultat avançats.

El joc està programat per llançar-se a un preu de 12,99 euros a totes les plataformes. Amb la data de llançament molt a la vora, els jugadors de tot el món esperen amb candeletes l’oportunitat de submergir-se en el món ple d’acció de Mechs V Kaijus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content